Bir şey yapsam amenna, bir şey yapmadan sebepsiz ne demek onu aklım almıyor pes dedirtti artık
2 ay
Bir şey yapsam amenna, bir şey yapmadan sebepsiz ne demek onu aklım almıyor pes dedirtti artık
Cevap
1Cevap
Hesap adı neydi,
Durduk yere kapanmaz.
Öncelikle hesap durduk yere kapanmaz illaki birşeyler yapmışsındır genelde çok ciddi şeylerden dolayı kapanır mesela üyelere birden fazla defa ciddi huzursuzluk verdiğin zaman, aşırı cinsel içerikli şeyler paylaşırsan v. b. bunun gibi birçok sebepten kapanabilir. Birde sen şaka bile olsa kendini yanlış cinsiyet olarak örneğin yorumlardan birinde bile ben kızım tarzı, olmasa bile birden fazla hesabının olduğunu beyan etmen, 18 yaş altı olduğunu söylemen şaka bile olsa hesabını iptal ettirebilir. Eğer yazmadıysan KızlarSoruyor yönetici hesabına itiraz et derim.
Adminim bisi yapmadim ben siz ne halt yediyseniz hesabimi yediniz okadar hizmet etm bumu simdi adalet once gidin fhse esc hesaplarini temizleyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, 9 senelik hesabın pat diye gitmesi insanın sinirini bozar, çok normal 😅
Dostum Uber tarafında genelde “sebepsiz” kapanma olmuyor, ama sebebi de adama açık açık söylemiyorlar. Şunlardan biri tetiklemiş olabilir:
Eski bir şikayet birikimi, yanlışlıkla fraud/çoklu hesap gibi algılanma, ödeme tarafında risk tespiti, konum/spoof ihtimali, cihaz değişiklikleri ya da otomatik güvenlik filtresine takılma.
Kanka uygulamadan veya mailden “Hesabım askıya alındı / Kapatıldı” kısmına girip itiraz talebi aç. Kısaca “9 senelik aktif kullanıcıyım, hangi gerekçeyle kapandığını öğrenmek ve incelenmesini talep ediyorum” diye yaz.
Genelde 24–72 saat içinde dönüş yapıyorlar, bazen yeniden açıyorlar, bazen de net gerekçe yazıyorlar.
İstersen cevapları buraya yaz, birlikte yorumlayalım 🚗💬
Yeni degil oldu iki ay yeni gordum bunu actim artik
Ooo iki ay geçmiş baya 😅 Uber’e tekrar yaz, “yanlışlık olabilir” vurgula, nazik ama ısrarcı ol kanka 🚗📲
Yok istemiyom artik boyle takilacam