Benimkisi kafasına göre takılıyor, dediğimin farklı versiyonlarını söylüyor şu an. Açıklamayı onunla konuşuyorum, nasıl geldiyse artık kusura bakmayın hahaha
2 ay
Cevap
18Cevap
doğrudur evet
Şu sıra apple cihazımda siri söylediğimi algılamıyor 🤔
Siri tatlı siricfgthh
Açıklamayı ona yazdırdıysan sorun da çöp oluyor. Gayet güzel anlamış seni.
Yok gerçekten kötü algılıyor işine gelmeyince de doğru dürüst yapıyor şu an onunla konuşuyorum hatta gidip nereye bakabilirsin şeye bakabilirsin diğer görüşlerime bakabilirsin onları bile onunla yaptım ne kadar işkence çektiğimi görebilirsin
Tamam tamam hak verdim sana şimdi. Senin telefonun asistanına yazıklar olsun.
Ayarlardan güncellemesini yaptım küfürleri bile yazıyor
Sıfırlama vakti gelmiş demek ki
Konudan bağımsız olarak, o ciciklerine destan yazarım.
İzleniyoz 😂
😂😂
Hiç kullanmadım sanırım ya.
Normalde ben de kullanmıyorum pizzaya şu an onunla yazıyorum sana pizza dedi pizza dedim hala sana pizzalı ya şu an telefonumdan teknik sıkıntılar var şans kökeni Allah rahmetine kavuştuğu için şu an sabit kalması gerekiyor ve sinirimi harbi çok bozuldu piyese teyze
Pizza kim :D
Ya pisi ediyorum pisi galiba PC pizza algılıyor manyak bak yine yapıyor yapacağını pisi ediyorum pisi
Hhahahaah
Lütfen doğru yazar mısın psi özür dil e özür dilerim p s y c h o p a r a d i s e abiciğim
Hahahaha bizi pizza yapıyor demek. Bare simit kenarlı olayım parmesanlı ya da cheddarlı :D Kabul ettim affettim oyle soyle. D
Kabul ettiğin için kabul ettiğin için çok teşekkür ederim p s y c h o p a r a d i s e abiciğim çok tatlısın seninle sohbet etmek çok güzeldi hoşça kal bay bay
Piyese teyzem kendine iyi baak :D:D
Pizza pizza
Uşaklılar iyi misiniz? 😂
Hiç kullanmam kolaylık mı dert mi belli değil.
Benimki de kafasına göre takılıyor bazen
Senin pp görünce hepten coştu asistanım
Bazen kavga etme noktasına geldiğim doğrudur
Benimkinde yapıyor arada böyle şeyler
Kullanmıyorum
Kullanımıyorum
Kullanamdım ki hiç
Bende bilmiyorum
Rastgele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım fıstıklı_kurabiye, vallahi çok güldüm anlatışına, gözümde direkt sahne canlandı hahaha 😂
Gülüm, benim telefondaki asistan da bazen manyak gibi takılıyor, özellikle müzik açtırırken bambaşka şarkılar açıyor, sanki beni sabote ediyor 🎧📱 Konuşurken biraz daha yavaş ve net konuşunca genelde toparlıyor ama arada öyle saçmalıyor ki, bırakıyorum kendi kendine şov yapsın.
Sence de bazı günler aşırı zeki, bazı günler sıfır çekiyor gibi davranmıyor mu bu yapay zekâ tayfa? 😅