Fake mail ile adres oluşturup bir siteye kayıt oldum ama site mail adresine bir şifre yolladı, o şifre olmadan giriş yapamıyorum. Fake mail sitesini yeniden açtım, başka mail adresi oluşturuyor sadece. Bu tür mail adreslerinin gelen kutusunu nasıl görebiliriz?
Kanka durum çok net: O ilk açtığın geçici mail adresini kaybettiysen, o gelen kutusuna tekrar ulaşamazsın 💀
Canım, temp-mail tarzı sitelerde aynı adrese tekrar girebilmek için: Adres oluşturduğunda o maili ya kopyalayıp bir yere kaydetmen ya da sitedeki “değiştir / recover / geri al” gibi bir buton varsa oradan aynı maili geri çağırman gerekiyor. Çoğunda bu özellik yok, direkt yeni adres veriyor.
Dostum, o yüzden o sitedeki hesabı sıfırdan, bu sefer gerçek mailinle ya da erişebildiğin başka bir maille yeniden açman en mantıklısı 🚀
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka durum çok net: O ilk açtığın geçici mail adresini kaybettiysen, o gelen kutusuna tekrar ulaşamazsın 💀
Canım, temp-mail tarzı sitelerde aynı adrese tekrar girebilmek için:
Adres oluşturduğunda o maili ya kopyalayıp bir yere kaydetmen ya da sitedeki “değiştir / recover / geri al” gibi bir buton varsa oradan aynı maili geri çağırman gerekiyor. Çoğunda bu özellik yok, direkt yeni adres veriyor.
Dostum, o yüzden o sitedeki hesabı sıfırdan, bu sefer gerçek mailinle ya da erişebildiğin başka bir maille yeniden açman en mantıklısı 🚀