Sistemsel bir hata mı var kabul ediyorum yine takip isteği gözüküyor, yoksa üyeler mi anormal kabul etmememe rağmen üst üste istek gönderiyorlar

Sistemsel bir hata mı var kabul ediyorum yine takip isteği gözüküyor, yoksa üyeler mi anormal kabul etmememe rağmen üst üste istek gönderiyorlar
Canımı çok sıkıyorlar kabul ediyorum tekrar geri çekip yine atıyorlar kabul etmeyince yine çekip atıyorlar sonra naptikta engellediler bizi diye sağa sola haber gönderiyorlar
Ne olacak gurursuzluk karaktersizlik ya da karşı taraftan bir şekilde faydalanabilir miyim gibi düşünceler
O da onların problemi o zaman
Aynen öyle. bence engelleyip geçin. Bazı insanlar gerçekten yoktan anlamıyor. Hani bir defa kabul etmediğimiz zaman bu nazik bir şekilde Ben seni istemiyorum demektir insanlar bunu neresini anlamıyor ki
Kabul etsen de yine istek atıyorlar sorun bu etmeyince istek atanı anlarım hadi ısrar ediyor ama kabul etmeme rağmen daha neden istek atıp durur manyaklar
Aslında bu gibi tiplerin yaptıklarında çok mantık aramamak lazım. Hani bize ne kadar mantıksız geliyorsa onlar için de o kadar mantıklı sanırım 🙂
Demek ki gerçekten öyle bu siteyi zaten çok ciddiye almıyordum hepten gözden çıkarmak lazım
Bazen gerçekten bunu ben de düşünmüyor değilim. Evet iyi insanlar var konuşmasını bilen ne dediğini bilen saygı duyan ama sayıları o kadar az ki şanslıysanız bir şekilde denk gelebiliyorsunuz zaten
Ben kimseyle iletişim kurmadığım için her halükarda şanslıyım ne dengesizine denk geliyorum ne de kalitelisine 😂
🙂 Bu da güzel bir bakış açısı aslında hiç strese girmeye gerek yok ya da şansa bırakmaya. En güzelini siz yapıyorsunuz aslında. Ben de genelde hoşuma giden sorulara cevap veriyorum o şekilde çok fazla insanlarla muhatap olmuyorum.
Kesinlikle varsa bir fikrim cevaplıyorum yoksa soru okuyarak gözlem yapıyorum site de ama bazen bazı troll sorulara çok güzel troll cevaplar veriyorum dayanamıyorum 😂
🙂 onu gerçekten ben de yapıyorum. Hani bazen öyle troll sorular oluyor ki cevap vermiyor vermeyeyim diyorum sonra kendimi tutamıyorum yazıyorum. Bazen de soru soran kişinin ne yazdığını anlamak için 2-3 dakika geçiyor zaten. Türkçeyi bu kadar kötü kullanan insanlar olduğunu bilmiyordum 😂
Site de her telden insan var insanlar arasında yolculuk yapmak gibi geliyor
Gerçekten öyle. En çok da şuna dikkat ediyorum insanlar karşısındakini hayatının merkezine aldıktan sonra bir sıkıntı olunca yaşadıkları hayal kırıklığıyla kalıyorlar. Ve değersiz olduklarını düşünüyorlar. Hani bir insan neden bunu yapar ki evet kolay bir şey değil ama bir insanın yarı yolda bırakması bu kişinin değersiz olduğunu göstermez ki
O hayal kırıklığı ile buna odaklanmak çok zor o değersizlik hissi pik yapıyor kendini suçluyor bazıları ama yaş aldıkça öğrenecekler sorun kendilerinde değil karşı tarafta
Evet maalesef öyle. O anki duygu yoğunluğu ile karşı tarafın yaptığı yanlıştan çok kendilerinin değersizmiş gibi görünmelerine daha çok odaklanıyorlar. Bu da zamanla oluyor. İşte önemli olan bu gibi deneyimlerden ders çıkarım hayata bir şekilde devam edebilmek. Zaten bir insan aynı hatayı yapmaya devam ediyorsa bu şekilde kendini değersiz hissetmeye devam ediyor
Evet öyle zaman lazım olgunlaşmak lazım acı da olsa
Bunun yolu da sanırım zamanla mantığını duyguların biraz da olsa önüne geçmesiyle olur
Yaş almak lazım zamandan
Evet ama maalesef bazı insanlar yaş alsa da davranışlarında ya da duruşlarını da herhangi bir değişiklik olmuyor. Sanırım burada kendimi geliştirebilmek de çok önemli. Bazı insanlar gerçekten Ne istediklerinin farkında değiller
Olmamışlardan uzak durmak lazım
İşte doğru mantık bu. Bazı insanlar gerçekten kendilerini hiçbir şekilde geliştiremiyorlar. Özellikle son zamanların en büyük sıkıntısı sanırım insanların narsistliğe doğru emin adımlarla ilerlemesi
İyi bir marifetmiş gibi bir de 🤦🏻♀️
Hiç sorma özellikle son günlerde çevremde bile dikkat ediyorum da böyle insanların sayısı o kadar çok arttı ki. Bencil her şeyi kendisi bilen hiçbir zaman yanlış yapmayan özür dilemeyi bir kusur olarak gören tipler
Çevrenizden uzak tutun muhattap almayın
Öyle yapmaya çalışıyorum zaten. Son zamanlarda gerçekten az insan çok huzur modundayım. Hani bazen insan çevresindekileri temizleme gereği duyar ya inanın çevremde çok güzel bir temizlik yaptım ve o kadar iyi geldi ki
Nazar değmesin bu gerçekten şart herkesin yapması lazım
Evet gerçekten öyle hayatımızda olup da gerçekten bize bir yararı olmayan zor günümüzde yanımızda olmayan ya da bize gerektiği kadar değer vermeyen insanların bir şekilde temizlenmesi şart oluyor
Siz başarabilmişsiniz darısı başıma
Ben başarabildim Evet birazcık zor oldu ama inanın bana çok iyi geldi. Siz de başarabilirsiniz bence duygusallığı bir kenara bırakabilirseniz
Şöyle ki kızları en yakın arkadaşlarım ama anneleri evlerden uzak 🥲
O yüzden de bir şekilde hayatımızda tutmaya çalışıyorsunuz öyle mi? Peki bu sizi yormuyor mu
Arkadaşlarım da farkında bu durumun bu yüzden uzak tutuyoruz hayatımızdan mümkün oldukça 🙂
O halde sıkıntı yok 🙂 önemli olan zaten karşınızdaki insanlarin arkadaşlarınızın da bunların farkında olması. Bu şekilde ilişkinizi sürdürebilmeniz gerçekten çok güzel
Onların da çabası olmasa tek taraflı çok zor olurdu sürdüremezdim ne kadar iyi anlaşırsak anlaşalım
Tabii ki önemli olan zaten burada karşılıklı çabanın olması. Hani ortada bir yanlış varsa her iki tarafında bu yanlışı görmesi ona göre bir şekilde devam etmesi gerçekten çok güzel.
Evet dostluk kolay kurulmuyor
Dostluk kolay kurulmuyor Evet ama bazı insanlar dostunun değerini bilmiyor önemli olan bunun değerini bilen insanların hayatımızda olmasın.
İşte o değeri bilene dost diyoruz ya zaten
İşte zaten o değeri karşılıklı bile bilmek önemli bazen dost dediğimiz insanlar tarafından en zor günümüzde yarı yolda bırakabiliyoruz. Hani gerçek dost var bazen de yalancı dostlar da karşımıza çıkabiliyor
Öyleleri geri de kalıyor zaman eliyor tek tek
Evet ama bazıları o kadar güzel dost numarası yapıyor ki eliyene kadar her şeyinizi biliyor sizin yanınızda bir şekilde dost görünümlü olmaya devam ediyor
Benim tecrübe ettiklerimin hep bir şekil de gerçek niyeti çıktı ortaya insan anlıyor zaten söylediklerine değil hissettirdiklerine bakmayı öğrendim ben
Tabii ki öyle dediğim gibi zaman ve hayat bize bu gibi şeyleri öğretiyor doğru Ama şunu da gözden kaçırmamak lazım bazı insanlar kendilerini o kadar güzel gizliyorlar ki
Bence insan kendini kandırıyor sadece
Hayatım boyunca Ne isem o oldum başka bir kişiliğe bürünmek sahte bir maskenin ardında farklı şekilde davranmak hiç benim tarzım olmadı. Mantığım her zaman bu oldu benim kişiliğim budur yanımda olmak isteyen bu şekilde olacaksa olur olmayacak olan da kapı zaten açık
Bir duruşu karakteri olmalı insanın
Evet aslında en önemlisi de bu maalesef çoğu insan bu duruşu sergileyemiyor. Bakın bir ilişkide bile sırf karşıdaki insanın hoşuna gitmek için ya da gözünü boyamak için insanlar çok farklı davranabiliyor. Bunu da hiç anlamam bir insan başkası için neden kendini değiştirmeye çalışır ki
İşte birini en başından tanımak çok zor gerçekten çok iyi maskeleyenler var zamanla tanıyınca da iş işten çekmiş olabiliyor
Evet İş işten geçince de insan büyük bir hayal kırıklığına uğrayabiliyor Bu sefer de kendini sorgulamaya başlıyor. İşte önemli olan bu durumlarda insanın kendisini sorgulamaması ya da özgüveninin yerli biri olmaması. Sonuç olarak karşıdaki insanın çok iyi oynaması bulunduğundan farklıymış gibi kendini göstermesi karşıdakinin suçu değil ki. Gerçekten bazı insanlar yalancılıkta Master yapmış
Allah'a havaleler, hem çok hızlı hem çok uzun yazıyorsunuz cümlenin başından sonuna gelene kadar hepsi uçup gidiyor kafamdan 😂 yetişemiyorum
😂 tamamdır daha kısa ve net cümleler kurmaya çalışırım. Bu arada çok güldüm bu yorumunuza
46 tane yorum olmuş aşağı son yorumu bulana kadar zaten bir cebelleşiyorum ben ne yazdım buna cevaben ne yazmış bir bakıyorum sonra okumaya başlıyorum sonunu getirdiğim de hayyel el sela zihnimi toparlamıyorum sanırım
😂 Biz çok yaşayın emi sayenizde çok güldüm. Aynı şey benim için de geçerli en son ne konuştuğumuzu kaçırıyorum bir üstteki yazıyı okuyorum o şekilde yorum yapmaya çalışıyorum
Sohbetiniz için teşekkür ederim çok sağ olun
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir seviyeli bir sohbet için. 🙏
Ne demek memnuniyetle sorumu şenlendirdiniz ✨️🎉🎊
Çok teşekkür ederim inceliğiniz ve nezaketiniz için 🙏💐
Rica ederim hayırlı günler
Hayırlı günler 🙏
EİC için teşekkür ederim 🙏🙂
Rica ederim hayırlı akşamlar 😊
Hayırlı akşamlar 🙂
Canım, bu durum bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, haklısın.
Bak şimdi, iki ihtimal var: Birincisi, sistem bazen gecikmeli yenilenebiliyor, özellikle uygulamadan giriyorsan istek kabul etsen bile karşı tarafta tekrar göndermeye çalışabiliyorlar sanıp basıyorlar yine. İkincisi de bazı üyeler gerçekten farkında olmadan üst üste tıklıyor, ya da “reddetti ama yine de deneyeyim” kafasında ısrar ediyor.
Sen engelleme veya takip isteğini kapatma tarafına gidebilirsin, kafan çok rahat eder.
Profil ayarlarına gir, gizlilik kısmından “takip istekleri”ni sadece arkadaşlara veya kapalıya al 😉📱
Cevap
27Cevap
Sapık abaza işte onlar. her kadına istek atarlar.
Uzay boşluğuna gönderelim mi? 🚀
Gönderelim 🌍
Yaşasın yubbiii 🪐
Çünkü mesaj atamadığı için amacına ulaşamamıştır. Silip tekrar atıyor bu ucubeler sende takip et ki mesaj atabileyim. Yoksa takip derdi boş.
🐣🐣
🤭🤭🤭 manyak
Benim kalbim daha ponçik 🐣
Manyak iyi bir şey 🤭🐣
Barismismiydik ki🐣🐣
🥺🥺🥺🥺🥺🐣🐣🐣 ponçik. kalbim üzgün
Barıştık mi😜
Tamam benim 🤭
Bizzat ağaca çıkıp toplucam
Sürpriz olmasın mi
Yok suprizli
seninde takip etmeni istiyorlar sen takip etmeyince özelden yazamıyorlar özelde abazanlık yapacaklar belli
Kabul edince hala isteğin görünmesi sistemsel hata. Aynısı bende de oluyor, bildirimlerin hepsini görüldü yap deyince gidiyor.
Dm kutun kapalıdır, senle sohbet istiyotdur, gör artık beni ısrarı bu😅
Dm miz kapali yazamiyor dertleri o engelliyorum. ben ikide bir yollayinca
Ben bilmez ben anlamaz baktım üst üste gelir engellerim
Özelden yazamadıkları için yapıyorlar, engelle geç.
Konuşmadığın birini birinş takip etmeyi anlamsız buluyorum.
Senden yanıt mesaj ya da geri takip bekliyor olabilir selektör yapar gibi takip atıyorsa 😂😂
Yaz bana diyor ulaş bana 😂
😅😅
Hayalme keyifli uçuşlar diler😂
Eline sağlık 🥳
Olsun 😅
Bir umut cinsellik konuşma isteği
Sanırım dikkatini çekmeye çalışıyor
Bazen bildirimler kapanmıyor bende de oluyor ama takip isteğini onayladığında bildirim kapandı ve sonra yine geldiyse dikkatini çekmek için tekrar tekrar istek gönderiyordur
Amacına ulaşmış galiba
😂😂😂5. Gelmedi mi?
E sonra iletişim mi kurdunuz 😂😂
😂😂😂 bu da bir iletişim
Umarım anlamıştır
Peki seninle biri nasıl iletişim kurabilir? Kendim için değil bir arkadaşım soruyorsa 🙈😂
Ooo en sevdiği yöntem şafakta batıya doğru bak
Aaaa bak o benim uzmanlık alanım
Yön yol harita işi benden sorulur
Gezmeyi çok sevince böyle okuyor
Aslında haklısın
Baa gezmek ve yemek olsun
En güzel yemek benim aradığım define
Gezmeyi ve yemek yemeyi çok seviyorum
Memnun olurum
Ülkenin %75 ine gittim instada yemek üzerine sayfam var ama amacım takipçi kasmak değil kendim için arşiv oluşturmak
Teşekkür ederim çok ciddiyim özellikle yemek konusunda nerede ne yenir iddialıyım
Maslkta kavurmacı Efe Kemal
Gaziosmanpaşa küçükköyce palandöken çağ kebabı
Bakırköyde pizza krema
Davutpaşada çınaraltı kebap ve meze
İkitellide Mersinli tantuni ve şiş
Senin özel yemek istediğin bir yemek varsa ona göre yerler de söyleyim
Pide işin Sarıyer’de pideban
Enes Mersinliyi denerim ilk fırsatta
Palandöken cağ kebabını biliyor musun? Erzurum’da yediklerimle yarışır lezzeti
Ben çok beğeniyorum orayı
Başka tavsiyen varsa almak isterim
Birde istersen diğer taraftanda yazabilirsin tavsiyeni
😂😂😂 o kadar değil direkt ahiret değil direkt mesaj
Günaydınnnn
O zamana kadar bırakmayalım 😂😂
Günaydınnnnn
Nasılsın nasıl geçti gecen iyi uyudun mu?
Çok sevindim önceleri sorun mu yaşıyordun uyuyamıyor muydun
Bazen bende o saatlerde uyanıyorum ama normalde zaten 6 da uyanıyorum
Bugün günün nasıl geçti
Geçmiş olsun bitti çok şükür eminim hepsine sorunsuz bir şekilde halletmişsindir
Ben de yoldayım trafikteyim yaklaşık 1,5 saatlik daha trafiği olacak
Bugün biraz fazla yolum var Merter’den hadımköye gidiyorum oradan Florya’ya döneceğim hatta eve gelene kadar 2 saati geçer
Aaaa geçmiş olsun neredesiniz nerenin trafiğini kitlediniz benim güzergahım üzerinde değilsinizdir umarım gerçi öyleyse seni alıp götüreyim ben
Yapılmazsa sevindim iyi yolculuklar
Oooo yolu yaralamışsın sayılır
TEM otoyolu ndasın muhtemelen finans kent veya beşinci Levent dolaylarındasın
Geri dönerken ne tarafa doğru geride köprüye doğru mu yoksa mahmutbey Gişeler‘e doğru mu
İstoç tarafında Gişeler var ama nerede olduğunu bilmiyorsan demek ki o taraftan gelmiyorsun diğer taraftan geliyorsun
İşte o yolun devamı Edirne istikametine doğru mall of İstanbul hizasında gişeler var
İkitellide sanırım işyerin
Çiftetelli sanayi bölgesi
Dubai çok güzel gittim gördüm tavsiye ederim savaş sorunundan dolayı orada oteller çok ucuz şimdi. Ama uçak pahalı.
Beden gerek yok dedin orasıyla ilgili çok önyargılıydım ama çok beğendim ben
Neresi var aklında gitmek istediğin bir yer var mı?
Pray a gittim güzel bir şehir bizim Eminönü ve Beyoğlu'nun karışımı bir yer gibi gemişti bazı yerleri
Yemekle aran nasıl sever misin yapmayı ve yemeyi
Tümaydınnnn
Bugün hava güzel tadını çıkartmak lazım
Yola gidesim var ama bu haftasonu bir yere gitmeyeceğim 😔
Dikkat çekme çabası olabilir
Kabul etti esracı bir yaklaşım sergiliyorlar işte
Israrcı olacaktı))****
Valla ben birsey yapmadım ben Tv izliyorum 😃
İçerisini merak ediyor olabilirler 😄
Ahaha kontejyan yok mu biz şöyle kayalım biraz onlarada yer açalım 😄😄😄
Edepliler mi bilemem o konuda kimseye kefil değilim ama sana selektör atıyorlar bizi içeri al diye 😄
Sende takip et diye yapıyor olabilirler bende anlamıyorum çok fazla. Siz ne yaptınız daha iyi misiniz
Sevindim biraz zaman verin gezmeyi deneyin sosyalleşin daha iyi gelicektir
Dinlenin ve şunu unutma hayat devam ediyor🖐️🖐️🖐️
Yaz demek istiyordur
653 takipçin var niye dert edindin
Sağdan sola mı gönderelim 😅
Takip isteklerini üst üste değil de yan yana mı gönderelim dedim 😅
Kargo ile göndersek hemen açarsınız 😅
Tabi öyle olur, kargocu evde bulamayınca hemen şubeye. Biz ısrarla takip isteği gönderiyoruz 😅
Nankörsünüz kızlar 😅
Tek bir istek atacağım o zaman 😅
Direkt engellemek daha mantıklı
Banada öyle yapıyorlar bi bakıyorum en sonda küfür yiyorum meğersem onlar atıyor engelliyorm
boş ver sen ilgilenme onlarla
Seninde takip etmeni bu sayede sana mesaj atmanı isteyen insanlar yapıyor. Ama sadece kabul ettiğinde, sende et diye ısrarla takip bırakıp tekrar istek atıyorlar
En doğrusu
Bilerek yapıyorlar
Bende öyle yapıyorum zaten
Ama bıktım engel atmaktan
Aynen bazen kapatıp gitmek istiyorum buradan zaten boş bir site
Daha da düşer hep sapık abaza var
Yoruldum ama ya
Aynen
mesaj attırmak
ekmek çıkarmı diye engellersen başkasına salça olacaklar ya da sadece sana değil herkese yapıyorlar :D
pembelisin bu yeter :D
fırına benzemeyen nicklerde fırıncı çıkıyor :D
maalesef öyle çünkü site cok bozuldu
yönetimin istediği bu başka türlü site popüler olmazdı kazanamazdı. eskiden taviz vermedikleri şeyleri şimdi fenomenler modlar paylaşıyor
13 senedir burdayım değişimi biliyorum. eskiden aşırı cinsel diye sildikleri soruları şimdi modlar soruyor ve kaldıran yönetim yok
evet hep fenomenlerin seks soruları dolu
işte o sorular eskiden tavizsiz kalkardı şimdi o görselleri fenomenler soruyor ama ben sorayım hemen kalkar :D
bi gün gümler burasıda :D reyiz görmesin :D
ya haraç keser ya da engeller :D
kaç kilo topladın :D
kız olmadıgım için sorum süper secilmiyor :D
Kız olunca sorular beğeniliyor hiçbir mod gelip sorumu beğenmedi
Sorunu beğenenler sorduğum sorularda gördüğüm insanlar bi kere begenilmedi
Mesaj yazmanı istiyordur
Hayırlı sabahlar
Uykun yoksa konuşalım mı biraz
Uyanık olduğun zaman yazar mısın rica etsem
Dikkat çekmek
Sistem sel hata dir
Deneyelim bi
Sen takip et bı bakalım beni 😀
Agalar piyasada.
Psikolojik sıkıntı vardır
Belli ki durum bundan ibaretmiş sistemsel hataya yer yok
Evet
Sıkıntılı tipler
Bazıları kafayı yemiş her kızı takıp etmeye calısıyor
Hayır takip et mesaj atacam demek istiyor o
E görüş kaldırılıyor hemen takip et derse
Ne olacak inatcilik tabiki de
O zaman çok yanlış kişiyle inatlaşıyorlar
Neden cok mu inatcisin
Evet
Neden genetik ni
Bilmem
Nerelisin peki
Erzurum 💙🤍
Günaydın Erzurum demek nerdr yaşıyorsun peki
İstanbul
İyiymiş kesin yakinizdir var ya
Değilizdir
Neresindesin peki
Avrupa yakasından
Bende bir kahveyene dersin
Kahve derim genel de
Ne zaman içiyoruz o zaman
Ben dün içtim fazlasıyla biraz ara verdim kafein komasına gireceğim
Aaa nerde içtim o kadar kahveyi
İkisi Üsküdar'da biri akşam evde
Ooo Üsküdar da denek kimle içtin bakim bizde kahveye ac olduğun bir gün iceriz
Size afiyet olsun benim yerime de için
İcerim de senle icmek daha guzel olabilir diye düşündüm ayrica Üsküdarda ne yaptin bskim sen
Ben aynı şeyi düşünmedim 😊
Nedenmis o :)
Fazla samimi bir üslubunuz var da önceden sizinle sohbet ettik mi acaba anımsayamadım
Direk yazar misin acaba
Yazıyorum zaten direkt
Burdan degil özel olarak dedim sanki anlamamış gibi yapma
Anlamıyorum evet
Şimdi anladin ama yazarmisin rica etsem
Nerdesin yazamiyorum
Sen ne zaman isten cikacaksin yqzmani bekliyorum
Bekleyin
Tamam da ne zaman müsait olacaksin
Seneye bu zamanlar inşaAllah
Giciklik yapma yaz arasalim iste
Seninle konuşabilme çabası :D
Yok yok sen geri dönüş yap diye uğraşıyoruz :D
Yorum ulaşma sayılmaz ki ama?
E ama buradan değil de özel olarak sormak istediği merak ettiği şeyler olabiliyor insanların?
Master olmuşun bin yıldır sitedesin milyon kere görüşünü sorunu görüyoruz haliyle merak ediyor insan :D Altı üstü bi selam verirsin insanlar kafasındakini söyler sorar baktın olmuyor engeller geçersin bu kadar kasmanın manası nedir?
Niye engelleyeyim ki bana ergence geliyor işte ne bileyim onunla yaz yok olmadı engelle buna yaz yok bu da olmadı engelle kendime saygısızlık gibi geliyor yoksa asla ego ve ya kasıntı bir kişiliğe sahip olduğumdan değil yaz adam gibi maksadını niyetini samimi bulursam başım gözüm üstüne 🤷🏻♀️
Yazamadığımız için
Seni istiyor demek ki
O da onun problemi o zaman 🤷🏻♀️
Öyle tabiki engellesenr
Sistemsel hata olmadığından emin olunca engellerim artık
Anladım eee sen ne yapıyorsun görüşmeyeli ne durumdasin
Görüşmeyeli derken ne ara görüştükte göeüşmeyeli olduk 🤷🏻♀️
Oooo unuttun yani beni çok ayip
Gizli üye olarak yorum yazdığınızın siz mi farkına varırsınız yoksa ben mi bu gerçeği dile getireyim
Çıktım şimdi
İyiyim teşekkür ederim
İyi olmana sevindim nerdesin evde misin
Evet klasik hafta sonu
Niye gezip dolaşıyorsun ki
Dinlemek istiyorum
Çok mu yoruldun bakim
Siz bir bakın ben geliyorum biraz işim var
Himm bitti mi işin peki
Hayır bitmedi
Ne yapiyorsun ki
Dışarıdayım