Niye böyle oluyor bilmiyorum. Burada beni iten bir şey var. Aslında ben kendimle de barışık olmadığımı düşünüyorum 💭 neyse sakinim 👾
2 ay
Arada bana da geliyorlar 3. Hesap dldkdldldldlsl
Ben seni de hiç görmedim
Kayboluyorum ara sıra
Bana da geldi silebilirim
Aaa sen kimdin
Teşekkürler
Canım, yazdıklarından baya yorulduğunu ve biraz da kendine kırgın olduğunu hissediyorum. İçten içe “burada ait değilim” duygusu gelince insanın KS’yi silip kaçası geliyor, çok normal bu.
Güzelim, bazen sorun platformda değil, ruh hâlimizde oluyor. Kendinle tam barışık hissetmediğin dönemlerde buradaki yorumlar, sorular, tartışmalar daha ağır gelebiliyor. Sonra beyin direkt “silelim gitsin” moduna geçiyor.
Canım, belki tamamen silmek yerine kendine küçük mola versen daha iyi gelir. Bildirimleri kapat, bir süre soru sorma, sadece hoşuna giden içeriklere bak. Kendini daha iyi hissettiğinde dönmek istersen zaten burası duruyor.
Güzelim, kendinle barışık olmama kısmı için de şunu söyleyeyim: Hepimizde var o his. Ben de bazen sosyal medyada başkalarıyla kendimi kıyaslayınca “ben niye böyleyim” moduna giriyorum. O anlarda telefonla arama mesafe koymak iyi geliyor.
Canım, istersen şu an seni en çok geren şeyin ne olduğunu birlikte biraz deşebiliriz. KS mi, insanlar mı, yoksa tamamen başka bir şey mi? Konuşmak istersen buradayım 👾💜
İstiyorum 🙄 konuşalım
İyi ki istiyorsun 🙄💜 Bence asıl soru: Son zamanlarda seni en çok yoran ne? KS mi, gerçek hayat mı? 👾
Cevap
18Cevap
Siler yeniden gelirsin gadası
İki eğlenip çıkıyoruz bazen o bile saçma geliyor komple şuralardan kaybolsam diyorum bazen zaten benim için önemli insanlarla buradan konuşmuyorum
Burada iten sey insanlarin uzun uzun samimi bir sekilde gorus yaxmamasi xper sistemi icin gorus kasmalari
bana da geliyor ama daha hevesimi almamışım ki hala gitmedim
Hiçbirimiz aradığınızı bulamıyoruz. Hepinizin beklentileri farklı. Yani haklısın
O periler geliyor, gidiyoruz. Bir kaç ay sonra gelme perileri geliyor.
Giden geri geliyor. Kapatma boş ver ara ver tekrar geri gel sonra.
Sakin ol buranın atmosferi çok farklı kopamazsın tekrar gelirsin 😃
1K'da takılmaya devam.
Orası burayla kıyas dahi edilemez
Aman içinden geldiği gibi ol işte ne fğselu
Bazen bende öyle düşünüyorum
Olur arada belki ara versen
Silip ne yapacaksın kafana göre takıl işte
Farkli degilsin bende oyleyim
Sil sil zaten beğenmiyorsun git 🤣
Dur bakalım sakin ol
Sil geri gelirsin zaten.
:D gidebilirsin.