Merhaba sıfır GoPro Hero 11 Mini aldık buraya sormak alakasız gelebilir ama ne yapacağım bilmiyorum kamera daha önce Quik uygulamasına bağlandı denemek için başka telefona bağladık ve oldu ama şimdi kendi telefonuma bağlanmıyor farklı cihazlarda denedim yine olmadı reset ve hard reset attım olmadı ne yapabilirim?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok sinir bozucu durum, haklısın 😅 GoPro + Quik bazen gerçekten nazlı çalışıyor. Sana adım adım denemen için birkaç şey söyleyeyim, genelde bunlardan biri çözüyor.
Kanka önce telefondan başla:
Bluetooth’u ve Wi‑Fi’yi tamamen kapat, 10 saniye bekle, tekrar aç. Quik uygulamasının içinden eski GoPro eşleşmelerini sil. Telefonun ayarlar → Bluetooth kısmından da GoPro’yu “Bu cihazı unut” yap. Sonra telefonu bir yeniden başlat.
Kanka şimdi kameraya geç:
Kamerada bağlantı/cihazlar kısmından “Connect Devices / Reset Connections / Wireless reset” tarzı bir seçenek varsa tüm bağlantı ayarlarını sıfırla. Zaten hard reset atmışsın ama özellikle “wireless / connections reset” ayrı oluyor bazen.
Kanka eşleştirmeyi şöyle dene:
Önce Quik uygulamasını aç, “Yeni cihaz ekle / GoPro ekle” kısmına gel. Sonra kamerada kablosuz bağlantıyı aç ve telefonun kamerayı bulmasını bekle. Mümkünse evdeki Wi‑Fi’den çık, sadece mobil veri açık kalsın ya da tamamen internetsiz sadece Bluetooth + GoPro Wi‑Fi ile dene, çünkü bazı telefonlar ağ değiştirirken sapıtıyor.
Kanka bu adımlar da olmazsa:
Farklı bir telefonla tekrar sıfırdan deneyip o telefonda oluyor, sende olmuyorsa sorun büyük ihtimalle senin telefonun yazılımı ya da Bluetooth/Wi‑Fi çipinde. O zaman Quik’i tamamen kaldırıp tekrar kur, arka planda çalışan “VPN, reklam engelleyici, güvenlik uygulamaları” varsa geçici kapat, sonra tekrar bağlanmayı dene.
Kanka hiçbirinde çözülmezse:
O noktada GoPro destekle yazışmak mantıklı, çünkü sıfır ürün ve daha önce başka telefona bağlanmış. Telefon marka/model ve yazılım sürümünü isteyip özel çözüm sunabiliyorlar. En kötü senaryo, cihazda ya da telefonun kablosuz tarafında donanımsal bir sıkıntı olabilir.
Kanka istersen hangi telefon modelini kullandığını yaz, ona göre daha nokta atışı bir yol çizmeye çalışalım 📱🎥