Eski konuştuğum kişi WhatsApp durum atmıyor, hikayelerime bakıp siliyor, sizce bilinçli bir strateji mi?

Aslında birbirimize karşı ne laf soktuk ne saçma tepki verdik iletişimi keseli 2 hafta olduk wp'de iyi bir şekilde görüşmek üzere kendine iyi bak demiştim sürekli wp'de durumlar koyardı ben de bakardım iletişimi kestik keseli hiçbir şekilde wp'ye durum koymuyor sizce bilerek mi? Biraz çakal ve strateji uygulayan biri ben de iki gün üst üste wp'ye durum koydum yeni hep 0 görüntüleme yazıyor sizce bilerek mi bu da ya da tuzak mı? İkimizin de söyleyemediği şeyler var belki de fark ettim ki geçen hafta iletişimi keseli 1 hafta olunca tam durum atıp kendini koymuştu şimdi sır küpü sessizliğe büründü ben de hiç bakmadım sürekli hikayelerime baktı sonra sildi durumunu ve yok oldu? Sizce kızgın olmasından kaynaklı mı yoksa bilakis mi koymuyor durum falan bakmadım çünkü kendi de ya bilerek bakmıyor ya da merak etsin diyor sizce

Eski konuştuğum kişi WhatsApp durum atmıyor, hikayelerime bakıp siliyor, sizce bilinçli bir strateji mi?