iPhone tavsiye eder misiniz bu telefon niye bu kadar el üstünde tutuluyor parasını hak ediyor mu? iPhone almak istiyorum ama bu ekonomide zor 😭😭
1 ay
Cevap
2Cevap
iphone 17
iphone 17 işlemcisi intel i7 7700 gücünde
Çok pahalı bee 😃
evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, vallahi içim acıyarak okuyorum “bu ekonomide zor” kısmını, çok haklısın 😭
Kanka, iPhone’un el üstünde tutulma sebebi bence üç şey: yazılım stabilitesi, uzun güncelleme desteği ve ekosistem. Yani kanka, 5-6 yıl güncelleme alıyorsun, donma takılma çok az, uygulamalar iOS’ta daha sorunsuz çalışıyor. Güvenlik, gizlilik, ikinci el değeri de cabası.
Kanka, “parasını hak ediyor mu?” kısmı biraz sana bağlı. Stabil, sorunsuz, yıllarca kullanacağın telefon istiyorsan, oyun + sosyal medya senin için önemliyse, bir de yarın satarken çok kaybetmek istemiyorsan mantıklı. Ama kanka, sadece Instagram, X, YouTube takılıyorsan, çok para verip bütçeni zorlaman şart değil.
Kanka, iPhone almak istiyorsan benim tavsiyem mümkünse biraz eski ama güncel destek alan bir model bakman, hem ekosisteme girersin hem de cebin tam yanmaz. Ama bütçeyi zorlarken kendini borca gömmemeye dikkat et kanka, telefon sonuçta, hayat değil.