İnternette bir bitcoin muhabbeti almış başını gidiyor. Bitcoin nedir nasıl kazanılır ne işe yarar bilen var mı? Arkadaşlarım sürekli mining yaparak para kazanıyoruz falan diyorlar. Konuya yabancı olduğum için hiçbir şey anlamıyorum.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
bulaşma o işlere artık getirisi olmadığı söyleniyor
coin-turk.com/bitcoin-madencili-nedir-ve-nasil-yapilir
burdaki yazıyı okuyabilirsin bitkoin bir sanal para birimidir. sen para yatırırsın 2000 tl diyelim 0.05 btc alırsın btc düşerse zarar artarsada kar edersin. hiç para yatırmadan kar etme için cpu, gpu mining var buda bilgisayarın işlemci veya ekran kartı gücünü kullanarak btc kazanma demek oluyor adamlar üstteki linkte detaylı yazar ve yazılana göre iş zorlaştırılmış alınan para artık harcanan elektriğe değmez olmuş yani mining işlemide ölmüş ya da mininge özel bilgisayarlar yapılmış ASIC onlar ancak kar verdiği söyleniyor btcye bulaşma bence değeri neye göre azaldığı arttığıda belli değil değirmenin suyu nerde belli değil. üzümü ye bağını sorma gibi bişe olmuş resmen00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok farklı bir mesele. Başka kullanıcıların makinelerine bir virüs entegre etmen gerekiyor bunu bir şekilde mail yoluyla ya da başka alternatif yollarla bu virüsü enjekte ediyorsun ve ana bilgisayardan yani kendi bilgisayarından virüsü yaydığın bilgisayarların sistemlerini işgal ederek/kullanarak yanlış hatırlamıyorsam 1 saatte 1 bitcoin elde etmiş oluyorsun. Daha sonra bitcoinler için özel oluşturulmuş sitelerden yasadışı da dahil olmak üzere her şeyi alabiliyorsun (altın kaplamalı silah alanlar bile var) fakat deepweb tabanlı olduğu için önermiyorum kesinlikle. Başına kötü şeyler gelebilir.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
bu yolla köşeyi dönen insanlar var mı ki? Neyse ben bulaşmayayım şimdi devlet memuruyum memurluktan da atılırım mazallah
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bitcoin, herhangi bir merkez bankası, resmi kuruluş, vs. ile ilişiği olmayan, ancak ülkelerin para birimleriyle alınıp satılabilen, herhangi bir üçüncü parti hizmetine aracı kurumuna gerek kalmadan transferi yapılabilen bir tür dijital değerdir. Küresel piyasalarda, Dolar ve Euro’ya alternatif olarak lanse edilen Bitcoin‘in sembolü ฿, kısaltma ise BTC‘dir.
Bitcoin alım satımı hizmeti veren yerli ve yabancı pek çok platform bulunmakta. Bu platformlar kullanıcılara hesaptan havaleden kredi kartından transfere kadar pek çok opsiyon sunmakta.20 Yorumla
Yeni Çağın Sanal Para Birimi Bitcoin Teknolojisinin Arkasında Neler Yatıyor? ↗
Eig verdiğin arkadaşın cevabına hala gülüyorum.13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
- +1 yıl
Sanal para ama onu alabilmek için de gerçek para kullanıyorsun, sonra borsa döviz gibi düşüşler ya da artışlar oluyor para kazanıyor ya da kaybediyorsun, fakat son zamanlarda riskli olduğu ve bütün dünyada bu paranın işleyeceği söyleniyor, bkz. new world order.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
hiç yattırım yapmada başlasam ayda ne kadar kazanırım
- +1 yıl
Temelinde Bitcoin (BTC) sayısal bir dosyadan başka bir şey değildir. Bu dosyada bir muhasebe defterine benzer şekilde hesaplar yapılır ve karşılarında para miktarı tutulur. Bu dosyanın bir kopyası Bitcoin ağındaki tüm bilgisayarlarda bulunur. Bu miktarlar fiziki dünyadaki herhangi bir şeye karşılık gelmez. Sadece insanların kendi hesap numaralarının karşısındaki miktarı artırmak istemesi ve buna karşılık gerçek dünyadaki mal ve hizmetleri takas etmeyi kabul etmesi, bu arada da diğer insanların aynısını yapacağına inanması nedeniyle bu miktarların bir değeri vardır. Sayıların maddi değeri biz onların değerine inandığımız için vardır. Tıpkı gerçek paraya değer vermemiz gibi. Daha fazla detaylı bilgi için Bitcoin hakkında bugüne kadar yazılmış en detaylı ve kapsamlı içeriğe bu linkten ulaşabilirsiniz.
00 Yorumla - +1 yıl
Mining olayı dediği madencilik. Şifrelenmiş blokları işlemcisini kullanarak çözüyor ve çözdüğü şifrelere göre belli pay alıyor. Mining olayı zor. Amatör birisinin hiçbir şekilde beceremeyeceği ve zarar edeceği bir mevzu. İlgileniyorsan araştır. 2000 karakterle anlatılacak bir şey değil. Sana sadece şunu söyleyebilirim: gelecekte faturalardan market alışverişine kadar her türlü değişimi yapacağımız blockchain teknolojisi ile yaratılmış ilk kripto para. 1500 kadar alternatifi de var.
00 Yorumla - +1 yıl
Bitcoin belirli bir şekilde bankaları olmadan herkesin kendi defterinde kontrol edildiği bir internet para birimi. Mining ise bu paranın üretilmesi anlamına geliyor. Ama bu işe girilmek için geç kalındı çünkü bitcoin sonsuz olmayacak belirli bir limitin üstünde bitcoin üretimi durdurulacak
00 Yorumla - +1 yıl
1200 den fazla çeşidi olan kripto paralardan en yüksek değere sahip olandır. arkadaşların söylediği şeylerde haklı sıkı takipci edip birazda dikkati olursan para kazanabilirsin. ama riski var kazanmaya başlayana kadar öncesinde biraz zarar edebilir veya tüm paradan olabilirsin
00 Yorumla Ne kadar bitcoin o kadar paran... herşeyi yapabilir yaptırtabilirsin ama bence hiç bulaşma kafan rahat olsun :) Yaklaşık dünya üzerinde 250 bine yakın kullanıcısı vardır o yüzden çok az kullanıcısı vardır.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
internetten para kazanmaya heveslendim de youtube reklamlarından, anket doldurmadan, adsense google dan falan ayda elime biraz para geçiyor; acaba bu işi de kıvırabilir miyim diye düşünüyordum ama tehlikeli bir iş diyenler var biraz tırstım.
- +1 yıl
Adsense den devam et :) İnternetten para kazanmanın en güzel yolu php dir bence. Öğrenme ve geliştirme sürecini tamamlayabilirsen tabi sonuçta para kazanıcaksın emek harcaman gerekicek. Bitcoin sadece elektronik sanal para birimidir bir çok dev şirketler kullanır bildiğim bir firma ise Wordpress howtobuybitcoins. info adresinden satın alabilirsin birde para ya da mal mülk karşılıgında da takas edilebilmekte ama şu bir gerçek bitcoin ile zengin olmak saçmalıktır :)
- Soran+1 yıl
php pek bilmem de asp bilgim iyidir. Lisede bize php göstermediler malesef
- +1 yıl
Benden sana tavsiye, Bitcoin'i boşver aşırı pahalandı. "Pi Network" uygulamasını indir, referans kodsuz giriş yapılmıyor, referans kodunu alpr06 gir. Çok potansiyeli olan bir para, ÜCRETSİZ biriktirebiliyorsun telefonunda. Gelecekte Bitcoin'le yarışabilir.
00 Yorumla biticoin para aklamaını yurt dışına çıkarmanın en kolay yoludur valizlere sığmayacak parayı cebınızde tasıdıgınız flas dıskle dıledıgınız ada bankalarına tasıyabılırsınız dovız shıftlerle ızlenebılırken flas dıskle para tasımak cok akıllıca ve zekıce ısın sonunda dıyeceksınızkı yıne dovız olup sıftlenmıyormu nakıte cevırmedıgınız sanal olarak banka hesabında dovızınız durum sıstemde sanal olarak gezdıgı surece takıbı yok
00 YorumlaBitcoin sanal para gibi düşünebilirsin ama hiç bulaşma derim ortalıkta dolandırıcılar çok. Kar etmen için iyice anlaman araştırman lazım ben borsasına falan girdim kazancıım oldu ama çok riskli
00 YorumlaVideoyu izleyip anlayabilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=ENwtC8LgPcw00 Yorumlasalla bunları ya piyasada ekran akrtı bırakmadı onun bunun özürlü evlatları kart alacam fiyatlar 2 katına cıktı :d
00 Yorumlauyusturucu felan satin alabilirsin :D ilegal isler. kardes
00 Yorumla- +1 yıl
Çok duydum da hala tam anlamıyla olaya hakim değilim
00 Yorumla - +1 yıl
Ne olduğunu pek bilmiyorum ama eski köye yeni adet bence.
00 Yorumla - +1 yıl
Mining dedikleri Bitcoin üretme işlemidir, bunun için cihazlar var. Bunları alıp sende üretebilirsin ama aşırı derecede elektrik sarfiyatı olur. Bir de cihaz çok gürültülü çalışıyor
00 Yorumla Okuyun memur olun evladım bırakın oyun oynamayın gençliğinize yazık
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bir para birimi. İlk başta tabii ki değeri düşüktü ama artık milyarlar ediyor. Şu an 40bin küsür olması lazım 1 bitcoin.
00 Yorumla - +1 yıl
bitcoin sanal para demek internetten bısey alırken onlar ıle alabılırsın
04 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl kazanılır peki
- +1 yıl
cogunluk la deepweb de kullanırılır :) yasa dısı ısler yapmak icin :) para verıp alıorsun
- Soran+1 yıl
başım belaya girecekse bulaşmayayım hiç
- +1 yıl
girede bilir girmeyede bilir :)
Size pi network u öneriyorum olay Store'dan indirin ve referans mertcnr olarak girin hergun girip şimşeğe basıyorsunuz bot olmadığınızı bilsinler diye para kazaniyorsunuz
00 Yorumla- +1 yıl
Sanal para birimi kazanılması zor, yasal mı değilmi muhabbetleri var. Çok karışık yani
00 Yorumla Simdi degil aksam yorumun devamina yazicam.
00 Yorumladolar euro falan yukselecek dahada yatırım yapın
00 Yorumla- +1 yıl
Sanal para ama çok riskli dikkatli ol
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
moruk tehlikeli sularda yüzüyorsun
05 Yorumla- Soran+1 yıl
niye ki
- Cevap sahibi+1 yıl
bitcoin illegal işler için kullanılan sanal para demek
- Soran+1 yıl
mafya mı kullanıyor bunu nasıl yani illegal iş derken?
- Cevap sahibi+1 yıl
kiralık katil, uyuşturucu, çocuk p*rnosu , kaçak silah vs her b*k için kullanılıyor
- Soran+1 yıl
yuh artık korktum
- +1 yıl
Para kolay kazanılıyormu
00 Yorumla - +1 yıl
kazanclı bırşeye benzıyor
00 Yorumla Benim soruma da bakar misiniz?
00 Yorumla- u+1 yıl
Sanal para
00 Yorumla Bilmiyorum onu ya
00 Yorumla- +1 yıl
sanal para
00 Yorumla - +1 yıl
Oda ne 😱😱
00 Yorumla - +1 yıl
Sanal para birimi
00 Yorumla - +1 yıl
Sanal para
00 Yorumla - +1 yıl