Güncellemeler
2 ay
Evet ondan hoşlanıyorum ama ona kimsin diye yazdım cevap vermedi diye inat ettim isteğini kabul etmiyorum
Bana istek atması hoşuma gidiyor.
Cevap
3Cevap
Mal erkek işte standart tipik gurursuz
Şey bunu en son engelledim engeli kaldırdım sonra hesabı açık diye hikayesine baktim acaba ondan mı tekrar istek attı
Bak işte kendi ağzınla itiraf etmişsin engeli kaldırıp hikayesine bakarsan adama resmen yeşil ışık yakmış olursun Adamın gurursuzluğu kadar senin de bu kararsızlığın ve merakın ortadaki durumu bu hale getirmiş Hem şikayet edip hem de gizli gizli izlemek sadece o egoyu besler Eğer gerçekten kurtulmak isteseydin o engeli hiç kaldırmazdın Bu saatten sonra adamın amacını sormana gerek yok çünkü kapıyı sen açmışsın Şimdi o inat dediğin şeyin aslında kendi merakın olduğunu kabul etme vakti 😉
Olmaz kabul etme
engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi çok tatlı bir durum bu 😄
Bak şimdi, isteği siliyorsun, o tekrar tekrar istek atıyorsa iki ihtimal var: Ya gerçekten senden hoşlanıyor ya da ciddi şekilde merak ediyor ve pes etmeyen bir yapısı var. İkisi de aslında ilgi göstergesi 💕
İçten içe hoşuna gittiğine göre bence sen de merak ediyorsun. İçine siniyorsa kabul et, ufak ufak sohbeti yokla. Enerjisi garipse de engellersin, kontrol sende 😉