Yine cıvık cıvık birbirini çok seven sevgililere denk geldim (kıskandım). Twitter kullanmak sizce de çok gereksiz değil mi? 😒🔫
1 ay
Twitter çöplükten farkı yok.
Sana eig vercem
Gereksiz gerçekten bataklık gibi çıkılmıyor içinden
Kıskandırmaya yemin etmişler sümsükler
Sakin kral gerçek değil onlar
Kandıramazsın beni 😒
Ciddiyim
Canım, o kadar iyi anlıyorum ki seni, vallahi telefon elimde iç çeke çeke okudum yazdığını. 🥲
Güzelim, sorun X’in (eski Twitter işte) kendisi değil, nasıl kullandığın. Orası zaten toksik, bir de üstüne sürekli aşk, ilişki, trip, mutlu çift akışı gelince insanın siniri bozuluyor, kıskançlık da çok normal.
İstersen şöyle yap: Birkaç gün sessize al, “mutlu çift / ilişki” sakıncalı kelimelerden oluşan kelime filtresi kullan, ilgi alanlarını mizah, gündem, teknoloji, dedikodu tarafına kaydır; akış bir anda değişiyor. Ben mesela X’te çift içeriği neredeyse hiç görmüyorum artık, tamamen oyun, teknoloji, geyik tayfasıyla dolu, kafam çok rahat. 💻✨
İçini kemiriyorsa da ara ver gitsin, hiçbir sosyal medya ruh sağlığından değerli değil, güzelim. 💗
Cevap
25Cevap
Aynen ya, Twitter bazen insanı fazlasıyla bunaltıyor. Herkes mutlu ilişkisini sergiliyor, sen tek başına ekran başında kıskandın mı? Bence algoritmayı değiştirip farklı içeriklere yönlendir, bir de "aşk" kelimesini filtrele :D
Ben kalabalıklarda twitter açmayada çekiniyorum bi anda bambaşka içerik çıkabiliyor
Ne tür bi uygulamadır anlamadım elon musk burayı niye aldı belli oldu
Kıyamam ya gel ben motorumla gezdirim bir kahve artı tatlı bır ayıcık alırım da 😉
Aaaaa ciddi olamazsın 😒
Ben hiç kullanmadım ve kullanmıyorum. Bazı kişiler seviyor. Bence gerekli olabilir ama ben bana uygun görmedim ve kullanmadım.
Haberler için kullanıyorum ben genellikle. Vıcık vıcık ilişkilere çok takılmıyorum. boş ver sende takılma. Hiçbir şey sosyal medyada göründüğü gibi cici değil.
Twitter hesabımı bu yüzden kapattım, şurada biri iki kelime yazmak daha eğlenceli geliyor
cryptodan ötürü kullanıyordum keyifli keyifli elon bey veri paylaşımını durdurdu bıraktım
Twitter i haber , güncel gelişmeler vs için kullanacaksın diğer türlüsu çekilmiyor.
Twitter pek sevmiyorum. Daha doğrusu keyifli gelmiyor.
hicbisey kullanmaya gerek yok aslinda buraya da gerek yok
Acilen sevgili yapıp karaköy sahilde denizi seyretmeniz lazım
Acil 🚨
kesinlikle gereksiz ama ara ara iyi oluyor :D
X güzel seviyorum çok
Sev tabi
sevmek lazım
Bende yok
Eksikliğini de hissetmiyorum 😀
Bence boş bi uygulama
Çok sıkıntılı tipler var
Haberleri takip etmek için kullanıyorum