Ben hoşuma giden şeyleri beğeniyordum karşı cins de paylaşmış olsa. Yanlış anlaşılmış mıdır?
2 ay
Ben hoşuma giden şeyleri beğeniyordum karşı cins de paylaşmış olsa. Yanlış anlaşılmış mıdır?
Cevap
6Cevap
Yürümek değildir ama öyle anlaşılır diyorsam beğenme
erkekler herşeyden anlam çıkarabilir
kendileri o amaçla mı beğeniyorlar?
herhalde senin hayranın olduğun için beğenmezler
Oyle anlasilabilir efenim
o zaman benim hikayemi ve yorumlarımı sürekli beğenen erkek bana yürüyordu? ben de saf gibi herhakde hoşuna gittiği için beğeniyor sanıp her hoşuma gideni beğeniyorum
senin her hikayeni begeniyorsa altinda illa bir bit yenigi olur efenim. Cunku kimse kimsenin her hikayesini begenmez anasi bile olsa
hayır değildir
Hayır bence
bence de ya.
Abazalık durumuna göre değişir
nasıl yani?
Kızların içi neden böyle fesat
ne alaka içim fesat olmadığı için beğeniyordum zaten ama bir gönderide bunun hakkında konuşuyorlardı. hoşlandıkları kişinin hikayesini beğeniyorlarmış sadece.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içini rahat tut, tek tük hikaye beğenmek yürümek sayılmaz 😊
Dostum şöyle söyleyeyim, çok düzenli, üst üste, her attığına kalp ya da yangın atarsan “yürüyor galiba” diye düşünebilir. Ama arada bir, gerçekten hoşuna giden bir manzara, şarkı, komik video vs. beğeniyorsan çoğu kişi bunu normal algılıyor.
Kanka kafan rahatsızsa biraz daha seçici ol, sadece gerçekten ilgini çekenleri beğen, o zaman yanlış anlaşılma ihtimali iyice düşer 💬📱