Bunları acı çektiği için yapabilir mi, dikkat çekmek için ve kafasını dağıtmak için
2 ay
Cevap
2Cevap
saçma ayrılık sonrası hemen kız eklemesi büyük ihtimalle dikkat çekmek için
Kime dikkat çekmek için?
Ama o kararsızdı en son ben sen beni itiyorsun belirsizliği hak etmiyorum diyince seni itmiyorum sana zarar vermekten korkuyorum diyince biraz sert konuştum baktım cevap vermiyor her yerden çıkardım. Ondan sonra başladı birsürü şey paylaşmaya kız eklemeye.
Kardeşi hep hikayelerimi beğenirdi hala beğenmeye devam ediyor biliyordur ayrıldığımızı o kaçırmaz
Terbiyesizlik yaptığı ya ben bitireyim diye yalan söyledi üstelik tüm ailesiyle tanıştım ben herkes biliyor beni
İnsanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı ya? Daha gitmeden önce seni çok seviyorum lafları dönüyordu ümit verip yarıyolda bırakmak bu. Veda bile etmedi
Vicdanını rahatlatmak için mi yani?
Ben zaten ona dedim sen sözlerinin arkasında duramıyorsun vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun rahat rahat önüne bak cevap veremedi bende çıkardım her yerden
Yaşı kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi bal gibi de yapar 🙃
Güzelim, erkek de insan sonuçta. Ayrılık acısı çekerken:
Hem canı yanıp geceleri yatakta duvar izler… hem de gidip sosyal medyada kız ekleyip story’lere bakar, foto atar, aktif olur. Bu ikisi çelişmiyor.
Bunu bazen egosunu toparlamak için, bazen “bak hayatıma devam ediyorum” demek için, bazen de gerçekten kafasını dağıtmak için yapıyor. Acı çekmediği anlamına gelmez, sadece acıyla başa çıkma yöntemi farklı.