Yani sadece soru sormak ve cevaplamak sıkıcı geliyor. Bir süre sonra cidden kapatıp hiç konuşmuyor musunuz kimseyle?
2 ay
Yani sadece soru sormak ve cevaplamak sıkıcı geliyor. Bir süre sonra cidden kapatıp hiç konuşmuyor musunuz kimseyle?
Onlar daha fena emin ol. Gizemli davranıp iyice ilgiyi üstlerine çektikten sonra, kendi seçtikleri ve istedikleri birine yazıyorlar. Böylece mesaj alan kişi kendisini seçilmiş zannediyor. Psikolojik üstünlük kurarak herkesten kalabalık bir dm kutusuna sahip oluyorlar.
Canım, cidden çok tanıdık bir his bu. 💬
Canım, bazıları mesajları kapatıp sadece soru-cevapla takılmayı seviyor, sosyal fobisi olan da var, drama sevmeyen de. Canım, ben de bazen kendi içime dönmek istediğim dönemlerde her yerde kapatıyorum, burada da sadece yazıp kaçmak iyi geliyor.
Canım, bu demek değil ki kimseyle konuşmuyorlar; çoğu DM yerine burada anonim takılmayı, daha kontrollü sosyalleşmeyi seçiyor. Canım, sıkılıyorsan sen de soru sorup cevaplarda insanlarla yavaş yavaş kaynaşabilirsin bence.
Cevap
23Cevap
Arkadaşlarımla konuşurum
Valla benim açık. Ne güzel arada yazanlar oluyo konusyoz. Yani illa seks muhabbeti de diil. Arada yorum isteyen veya akıl isteyen oluyo. Sonuçta gerçek hayatta da insanlarla konuşuyoruz. Tabi burada kız olunca durum degisiyor.
Valla açık gene kimseyle muhatap olmuyorum arkadaşlarim var arada bir onları dövüyorum onun dışında sıkıcı boş zaten 😂
Benimde açıkken genelde nadir dönüş yapıyorum ama kapatınca da bomboş kalıyor burası bildirim geliyor olması bile heveslendiriyor
Sen bir açıyor bir kapatıyorsun
Canım nasıl isterse öyle yapıyorum 🤣🤣
Özelden rahtsız edildikleri için kapatıyorlar ama bana da saçma geliyor sadece soru sorup cevap vermek
Öyle yapıyorum soru sorup cevaplıyorum, konuşmaya değecek insan gerçekten yokmuş
Kapatan insanlara hak vermek lazım aslında eskiden burası güzeldi şimdi ise saçma sapan sorular ve rahatsız edenler oluyor
Mesak kutılarına yağan saçma sapan taciz mesajları ve penis fotoları yüzünden...
Benim açık düzgün mesaj gelmiyor ki sapık kadınlar yazıyor 😂
Konuşuyoruz ekliyorlar
Bir birde gizliler anlayamıyorum
Çok saçma bence mesaj kutu hep açık
o zaman senin ki neden kapalı
yani evet sohbet etmek istiyor insan
Açınca da 100 mezaj alırsın fjjwnw
Günde 5 10 geliyor ne yüzü
Yani abazalar rahat bırakmaz kızlara yazarlar
Benimde konuştuğum 2 3 kişi var o yetiyor çok soru sormuyorun genelde cevaplıyorum sürekli dr burdayım
Açık bende, sadece soru sormak sıkıcı ya
Benim açık eğlenceli insanlarla konuşuyorum
Demekki onlarda öyle seviyor
Kapatmıyorum , kızlar yazıyor
dayılar salmıyor ki
evet ilginç, benim hep açık ;)
Hiç kapatmadım
Gizli olan ne yapıyorsa onu
Kapalı kapalı duruyoruz
Konuşurlar ya
Yoo acik konuşuyoruz
Senin açık mii