yani 150 200 takipçim var geçen akşam üst üste istek geldi ama yaşadığım çevreden bile değil sabah bir uyandım 400'den fazla istek var böyle bir şey neden olur bilgisi olan var mı
2 ay
yani 150 200 takipçim var geçen akşam üst üste istek geldi ama yaşadığım çevreden bile değil sabah bir uyandım 400'den fazla istek var böyle bir şey neden olur bilgisi olan var mı
Biri ismini yaymış olabilir. Sanal alemde, bar tuvaletine yazmak vb. Temkinli ol, hatta dm den asılan birkaç erkek olursa onların ağzını yokla, 400 isteğin sebebini bulursun
sordum ama keşfette önüme geldi dedi
Bir anda 400 istek gelmesi normal değil, bir sebebi vardı bence. Diğerlerine de sorabilirsin
Canım, önce bir durup “hesap mı çalınıyor” endişesi yaşaman çok normal, ben de yaşasam gerilirdim biraz.
Şöyle şeylerden olur genelde:
Bot hesap dalgasına denk gelmişsindir, toplu takip yapan sahte hesaplar bir anda yüklenir. Biri hesabını bir yere listelemiş ya da bir grupta paylaşmıştır. Ya da telefon numaran/bağlantıların üzerinden önerilere düşmüş olabilirsin.
Bence tatlım, gelen istekleri incele, bariz botları sil, gizliliğini “özel hesap” yap, iki faktörlü doğrulamayı aç, kafan rahat olsun. 🌙📱
Cevap
4Cevap
Kaç kişi uğraşmış acaba 🤣
İfşam mı çıktı diye düşünürüm 😂
Biri seni ifsalamis
Birisi bot atmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?