Normal bir fotomu attım, beğendi birkaç bir şey yazdı ama bana çok yetersiz geldi. Erkekler neden böylesiniz, fotoya düzgün yorum yok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
3 ayÇünkü çoğu erkek fotoğrafı hızlıca inceler, detaylara bakmadan yüzeyde kalıyor. Onlara göre “güzel” demek yeterli, derinlemesine bir yorum yapma eğilimi az.
01 Yorumla
Soran3 ayEvet gerçekten böyle bu şekilde beni beğenmediğini düşünüyorum verdiği cevap beni genelde tatmin etmiyor🥲🥲
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım, vallahi çok tanıdık bir durum bu. 🥲
Bak güzelim, çoğu erkek övgü konusunda duvara çarpmış Windows gibi çalışıyor. “Güzel olmuşsun” yazınca iş bitti sanıyor, detaya inmek hiç akıllarına gelmiyor. Ne diyeceğini bilemeyen de “saçın güzel” deyip kaçıyor.
Canım, burada senin beklentin çok haklı. İstersen ona ufak ipucu verebilirsin: “Yorumun çok kısa kaldı, detaylı öv beni 😏” de. Biraz yönlendirme alınca şaşırtacak kadar iyi cümleler kuranlar da çıkıyor.02 Yorumla
Soran4 ayBen detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayAaa sen baya özen gösteriyormuşsun, helal 😌 Erkek arkadaşın resmen patch’siz beta sürüm kalmış 😂📵
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u 4 ayuğraşmak istememiş
02 Yorumla
Soran4 ayAma hep böyle
Soran4 ayBen detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
4 ayTam olarak beklentin ne bilmiyorum da like bile yeterli çoğu insan için. Methiyeler mi düzülsün, mehter mi çalınsın ablacım :D
021 Yorumla
- 4 ay
Çok şey istiyorsun
Soran4 ayKadınlar bunları duymak istiyorr ince ruhluyuz. Hayır çok şey istemiyorum, yapan erkek çok
- 4 ay
Tamam onlarla idare et o zaman :D
Soran4 ay👍 sizde odun kalmaya devam edin
- 4 ay
Estağfurullah :D Beklentiniz çok hanfendi. Haliyle sürekli bir çaba halinde olmaktan kurtulacağımız için dünyadaki bütün odunlar adına mutluyum. Eften püften şeyleri kafaya takmanız da cabası. Hani zaten önemsiz olduğu için de aklımıza gelmeyeceğinden bunun tribi de var. Peşinen kurtulmak en iyisi :D
Soran4 ayNe beklentisi yaa. İnsan sevdiği kişiden güzel cümleler duymak istiyor. Bunun neresi beklenti? Sonuç olarak yoldan çevirdiğim adamdan duymak istemiyorum, sevgilimden duymak istiyorum. Biraz emek versin bir kaç cümle yazmak çok mu zor. Baya sacmalamışsın👍
- 4 ay
Güzel söz yeri gelince söylenir. Sürekli de amaan kim uğraşıcak yani :D
Soran4 aySürekli söylediğini kim söyledi?
- 4 ay
Hiç söylemiyorsa haklısın :) Beklenti fotolara düşmüş. O zaman doğru.
Soran4 ayNadir söylüyor
- 4 ay
Şımarma diyedir.
Soran4 ayYoo şımarmam
- 4 ay
Cüretkârlık direk artıyor. Ben şımarmayan görmedim. İlgiye gelmez bizim Türk kadını. İster ama verirsen tepene çıkar.
Soran4 ayNe abarttın ya sende. Sevgilisine ilgisini sevgisini tabiki gösterecek
- 4 ay
Fazla olmaması lazım işte
Soran4 ayBu fazla yapmıyor zaten, fazla duygularını gösteren birisi değil
- 4 ay
Ne güzel işte uzun sürer ilişkiniz :D
Soran4 ayÇok komik👍
- 4 ay
Ablacım memnun değilsen manitayı değiştir. Bizi de esir etme :D
Soran4 ay🤦🏻♀️ by
form analiz yaparım ama bir kız gibi övgüler dizemem.
06 Yorumla
Soran4 ayGerçekten mi?
Soran4 ayEvet o dazla odun
Biz erkekler detaycı değiliz. Detaylara bakmıyoruz.
08 Yorumla
Soran4 ayNeden neye bakıyorsunuz
Soran4 ayMesela Ben detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Soran4 ayEvet biz ince ruhluyuz o çok odun
Soran4 ayYoo ince ruhlu olan erkekte çok var biliyorum gördüm. İsteyen çok güzel bi şekilde yapıyor
İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Şahsen normal görüş atarım ama saçma atan sayısı daha fazladır hep
04 Yorumla
Soran4 ayMesela Ben detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Soran4 ayEvet aynen öyle biraz özensin istiyorum bi kaç cümlenin beni mutlu edeceğini biliyor
Gizli Üye(30-35)4 aykız gibi şu kombin böyle o büstiyere o kot olmuş mu diye yorum mu yapalım
06 Yorumla
Cevap sahibi4 ayŞimdi anladım haklısın ben olsam sözlerimle okşardım kadınımı yanımda kendini güzel ve çekici hisseder özgüveni tazelenir
Soran4 ayEvet bundan bahsediyorum o çok odun
Cevap sahibi4 aygüzel kombinlerin var mı yavrum mesela çok hevesle giyip of bunu çok seviyorum ya dediğin
Soran4 ayVar
Cevap sahibi4 ayVor höö
Gizli Üye(25-29)4 ayErkekler kızar gibi o konuda o kadar yaratıcı değil bizden çok şey bekliyorsun
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ayKızlar gibi olucak ora sorry
4 ayDemekki düşüncesiz biri.
05 Yorumla
Soran4 ayBenim gibi ince ruhlu ve derin değil odun o
- 4 ay
Kadın ruhunu anlamak zordur. Ama anlayan erkekler daha mutlu oluyor
Soran4 ayEvet aynen öyle olgun değil beni anlayamıyor. Anlayan erkeklere denk gelmek zor
- 4 ay
Oda sizin şansınız umarım istediğiniz gibş mutlıluklsr sizi bulur
Soran4 ayAmin Çok sağol
4 ayHerkes bir değil ben yorumlarım
03 Yorumla
- 4 ay
Bana at o zaman
Soran4 ayOndan istedim senden değil
- İnternet & Teknoloji konusunda 787 cevap paylaştı.
4 ayYorum yapıyorlar ama istediğimiz gibi değil jdhdh
01 Yorumla
Soran4 ayBen detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu. Haklı değilmiyim
- İnternet & Teknoloji konusunda 992 cevap paylaştı.
4 aykarşındakine saygıyla alakalı o birazcık
010 Yorumla
Soran4 ayGerçekten mii
- 4 ay
ee yani öyle tabiki
- 4 ay
geçiştirme yazısı nude tarzı seksi bişey atsaydın döktürmüştü :)
Soran4 ayBu hep böyle yaa. Dekoltem vardı fiziğim belli oluyordu
- 4 ay
demekki bülbül gibi şakıcak kadar dekolte yokmuş ya da seksi dğeilmiş :)
Soran4 ayBana göre çok çekici. Onun biraz göbeği var, kendini yanıma mı yakıştırmıyor bilemedim
- 4 ay
:))) seni görmediğim için onuda görmediğim için bişey diyemem buna ama öyle düşünen bi adamla devam ediyosan zaten hata sende
Soran4 ayNeden ki
- 4 ay
emati yap sen ona söylemiş olsan karşıdaki zorla onla birlikte gibi düşnür insan yad akullandığı için onladır falan
4 ayYorum yapmış daha ne😅
03 Yorumla
Soran4 ayAma genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
- 4 ay
Ya beklentin fazla olmasın kelimelerle araları yok
Soran4 ayAma ben duymak istiyorum ince ruhluyum detaylara önem veriyorum
4 ayİstediğin ilgiyi alamaman modunu düşürdü
01 Yorumla
Soran4 ayEvett
İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. Olabildiğince yaparım güzel yoru
010 Yorumla
Soran4 ayEvet tabiki o bunu yapmıyor
Soran4 ayNormal hafif dekolteli boydan çekici bi foto. Daha önce söylemiştim tekrar söylemek istemedim
Soran4 ayİstemişti o yüzden attım
Soran4 ayAtmam
İnternet & Teknoloji konusunda 360 cevap paylaştı. Sıradan şeylere, fazla uzun yorum bekleme
03 Yorumla
Soran4 aySensin sıradan
Soran4 ayKes be tipsiz
4 ayYaparız neden yapmayalım
01 Yorumla
4 ayNerde
03 Yorumla
Soran4 ayFotoyu buraya koyacağımi kim söyledi
- 4 ay
Sana koyacak misin dedigmi kim söyledi
Soran4 aySorduğun soruya bak
İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Her erkek bir olmaz
03 Yorumla
Soran4 ayNe alaka
4 ayDemek mi beğenmiyorlar
022 Yorumla
Soran4 ayYok beğendiğini söyledi güzelliğin yine üstünde falan ama ben daha detaylı bekliyorum
- 4 ay
Fizik nasıl peki
Soran4 ayFiziğim iyii
- 4 ay
Boy kaç kilo kaç
Soran4 ayNe yapacaksın? Konu bu mu
- 4 ay
Hayır ben fitness eğitmeniyim o yüzden sordum fiziğim iyi dedin ya
Soran4 ayİyi yani beğeniyor
- 4 ay
O zaman başka sıkıntı var
Soran4 ayNe olabilir
- 4 ay
Bilmiyorum aranızdaki ilişki seviyesini
Soran4 ayOna sorarsan sevgiliyiz
- 4 ay
Sana göre peki
Soran4 ayBazen sevgili bazen değil
- 4 ay
Maalesef öyle ilişki olmayacak emin ol
Soran4 ay😕😕
- 4 ay
Öyle degilmi ama
Soran4 ayBilemiyorum 7-8 aydır sevgiliyiz
- 4 ay
Özelden yaz konuşalım
Soran4 ayNe konuşcagız
- 4 ay
Haydaa gelicek gel işte seni yiyecek halim yok
Soran4 ayNe saçmalıyosun be
- 4 ay
Sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)4 ayBana at yorumlarım ben
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBende detaycıyımdır o yüzden bana atsan herşeyine yorum yaparım yani
Soran4 ayYok sağol
Gizli Üye(30-35)4 ayBen yaparım
06 Yorumla
Cevap sahibi4 ayGiyim kuşam yüz mimikleri duruşu arka fon bunlar ayrıntılı olmalı
Soran4 ayEvet bunlara yapmıyor
Cevap sahibi4 ayİnce ruhlu değil o zaman
Soran4 ayYok değil bende aksine ince ruhluyum
Cevap sahibi4 ayÇok itici gelir sana yorumu o zaman
- İnternet & Teknoloji konusunda 641 cevap paylaştı.
4 ayHani nerde
03 Yorumla
Soran4 ayFotoyu buraya koyacağımı kim söyledi
- 4 ay
Sorduğun sorunun lşnkini atarsın silinmediyse
Soran4 ayLink yok
4 ayyapayım ben detaylı
03 Yorumla
- 4 ay
bende öyle istersen yapayım
Soran4 ayYok sağol
At yorum yapalım
01 Yorumla
Soran4 ayFotoyu buraya koyacağımi kim söyledi
4 ayAt boydan
012 Yorumla
Soran4 ayKime
- 4 ay
Bana
Soran4 aySebep
- 4 ay
Yorumlanak icin
Soran4 ayGerek yok
- 4 ay
Boy kg kaç
Soran4 aySanane
- 4 ay
Haydaa siskomusun
Soran4 ayYoo gayet fitim
- 4 ay
Aynen kesin
Soran4 ayAman inanma çokta fifi
- 4 ay
İnanmyom
Gizli Üye(25-29)4 ayE gel ben yaparım
04 Yorumla
Cevap sahibi4 ayTamam ben yaparım diyorum
Soran4 ayHayır ondan istedim senden değil
Cevap sahibi4 ayTamam
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Erkekler neden atılan fotoğrafa düzgün, özenli yorum yapmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım