Normal bir fotomu attım, beğendi birkaç bir şey yazdı ama bana çok yetersiz geldi. Erkekler neden böylesiniz, fotoya düzgün yorum yok?
2 ay
Normal bir fotomu attım, beğendi birkaç bir şey yazdı ama bana çok yetersiz geldi. Erkekler neden böylesiniz, fotoya düzgün yorum yok?
Çünkü çoğu erkek fotoğrafı hızlıca inceler, detaylara bakmadan yüzeyde kalıyor. Onlara göre “güzel” demek yeterli, derinlemesine bir yorum yapma eğilimi az.
Evet gerçekten böyle bu şekilde beni beğenmediğini düşünüyorum verdiği cevap beni genelde tatmin etmiyor🥲🥲
Canım, vallahi çok tanıdık bir durum bu. 🥲
Bak güzelim, çoğu erkek övgü konusunda duvara çarpmış Windows gibi çalışıyor. “Güzel olmuşsun” yazınca iş bitti sanıyor, detaya inmek hiç akıllarına gelmiyor. Ne diyeceğini bilemeyen de “saçın güzel” deyip kaçıyor.
Canım, burada senin beklentin çok haklı. İstersen ona ufak ipucu verebilirsin: “Yorumun çok kısa kaldı, detaylı öv beni 😏” de. Biraz yönlendirme alınca şaşırtacak kadar iyi cümleler kuranlar da çıkıyor.
Ben detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Aaa sen baya özen gösteriyormuşsun, helal 😌 Erkek arkadaşın resmen patch’siz beta sürüm kalmış 😂📵
Cevap
24Cevap
uğraşmak istememiş
Ama hep böyle
Ben detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Tam olarak beklentin ne bilmiyorum da like bile yeterli çoğu insan için. Methiyeler mi düzülsün, mehter mi çalınsın ablacım :D
Çok şey istiyorsun
Kadınlar bunları duymak istiyorr ince ruhluyuz. Hayır çok şey istemiyorum, yapan erkek çok
Tamam onlarla idare et o zaman :D
👍 sizde odun kalmaya devam edin
Estağfurullah :D Beklentiniz çok hanfendi. Haliyle sürekli bir çaba halinde olmaktan kurtulacağımız için dünyadaki bütün odunlar adına mutluyum. Eften püften şeyleri kafaya takmanız da cabası. Hani zaten önemsiz olduğu için de aklımıza gelmeyeceğinden bunun tribi de var. Peşinen kurtulmak en iyisi :D
Ne beklentisi yaa. İnsan sevdiği kişiden güzel cümleler duymak istiyor. Bunun neresi beklenti? Sonuç olarak yoldan çevirdiğim adamdan duymak istemiyorum, sevgilimden duymak istiyorum. Biraz emek versin bir kaç cümle yazmak çok mu zor. Baya sacmalamışsın👍
Güzel söz yeri gelince söylenir. Sürekli de amaan kim uğraşıcak yani :D
Sürekli söylediğini kim söyledi?
Hiç söylemiyorsa haklısın :) Beklenti fotolara düşmüş. O zaman doğru.
Nadir söylüyor
Şımarma diyedir.
Yoo şımarmam
Cüretkârlık direk artıyor. Ben şımarmayan görmedim. İlgiye gelmez bizim Türk kadını. İster ama verirsen tepene çıkar.
Ne abarttın ya sende. Sevgilisine ilgisini sevgisini tabiki gösterecek
Fazla olmaması lazım işte
Bu fazla yapmıyor zaten, fazla duygularını gösteren birisi değil
Ne güzel işte uzun sürer ilişkiniz :D
Çok komik👍
Ablacım memnun değilsen manitayı değiştir. Bizi de esir etme :D
🤦🏻♀️ by
form analiz yaparım ama bir kız gibi övgüler dizemem.
Gerçekten mi?
Evet o dazla odun
Biz erkekler detaycı değiliz. Detaylara bakmıyoruz.
Neden neye bakıyorsunuz
Mesela Ben detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Evet biz ince ruhluyuz o çok odun
Yoo ince ruhlu olan erkekte çok var biliyorum gördüm. İsteyen çok güzel bi şekilde yapıyor
Şahsen normal görüş atarım ama saçma atan sayısı daha fazladır hep
Mesela Ben detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Evet aynen öyle biraz özensin istiyorum bi kaç cümlenin beni mutlu edeceğini biliyor
kız gibi şu kombin böyle o büstiyere o kot olmuş mu diye yorum mu yapalım
Şimdi anladım haklısın ben olsam sözlerimle okşardım kadınımı yanımda kendini güzel ve çekici hisseder özgüveni tazelenir
Evet bundan bahsediyorum o çok odun
güzel kombinlerin var mı yavrum mesela çok hevesle giyip of bunu çok seviyorum ya dediğin
Var
Vor höö
Erkekler kızar gibi o konuda o kadar yaratıcı değil bizden çok şey bekliyorsun
Kızlar gibi olucak ora sorry
Demekki düşüncesiz biri.
Benim gibi ince ruhlu ve derin değil odun o
Kadın ruhunu anlamak zordur. Ama anlayan erkekler daha mutlu oluyor
Evet aynen öyle olgun değil beni anlayamıyor. Anlayan erkeklere denk gelmek zor
Oda sizin şansınız umarım istediğiniz gibş mutlıluklsr sizi bulur
Amin Çok sağol
Herkes bir değil ben yorumlarım
Bana at o zaman
Ondan istedim senden değil
Yorum yapıyorlar ama istediğimiz gibi değil jdhdh
Ben detaycıyım o foto atınca düzenli yorum yapıyorum. Hatuna bakk, Güzelliğin yine üstünde falan yazdı. Yani genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu. Haklı değilmiyim
karşındakine saygıyla alakalı o birazcık
Gerçekten mii
ee yani öyle tabiki
geçiştirme yazısı nude tarzı seksi bişey atsaydın döktürmüştü :)
Bu hep böyle yaa. Dekoltem vardı fiziğim belli oluyordu
demekki bülbül gibi şakıcak kadar dekolte yokmuş ya da seksi dğeilmiş :)
Bana göre çok çekici. Onun biraz göbeği var, kendini yanıma mı yakıştırmıyor bilemedim
:))) seni görmediğim için onuda görmediğim için bişey diyemem buna ama öyle düşünen bi adamla devam ediyosan zaten hata sende
Neden ki
emati yap sen ona söylemiş olsan karşıdaki zorla onla birlikte gibi düşnür insan yad akullandığı için onladır falan
Yorum yapmış daha ne😅
Ama genel ufak bişeydi. Saçın güzel olmuş kıyafetin yakışmış tarzı bişey yoktu
Ya beklentin fazla olmasın kelimelerle araları yok
Ama ben duymak istiyorum ince ruhluyum detaylara önem veriyorum
İstediğin ilgiyi alamaman modunu düşürdü
Evett
Olabildiğince yaparım güzel yoru
Evet tabiki o bunu yapmıyor
Normal hafif dekolteli boydan çekici bi foto. Daha önce söylemiştim tekrar söylemek istemedim
İstemişti o yüzden attım
Atmam
Sıradan şeylere, fazla uzun yorum bekleme
Sensin sıradan
Kes be tipsiz
Yaparız neden yapmayalım
Nerde
Fotoyu buraya koyacağımi kim söyledi
Sana koyacak misin dedigmi kim söyledi
Sorduğun soruya bak
Her erkek bir olmaz
Ne alaka
Demek mi beğenmiyorlar
Yok beğendiğini söyledi güzelliğin yine üstünde falan ama ben daha detaylı bekliyorum
Fizik nasıl peki
Fiziğim iyii
Boy kaç kilo kaç
Ne yapacaksın? Konu bu mu
Hayır ben fitness eğitmeniyim o yüzden sordum fiziğim iyi dedin ya
İyi yani beğeniyor
O zaman başka sıkıntı var
Ne olabilir
Bilmiyorum aranızdaki ilişki seviyesini
Ona sorarsan sevgiliyiz
Sana göre peki
Bazen sevgili bazen değil
Maalesef öyle ilişki olmayacak emin ol
😕😕
Öyle degilmi ama
Bilemiyorum 7-8 aydır sevgiliyiz
Özelden yaz konuşalım
Ne konuşcagız
Haydaa gelicek gel işte seni yiyecek halim yok
Ne saçmalıyosun be
Sen bilirsin
Bana at yorumlarım ben
Bende detaycıyımdır o yüzden bana atsan herşeyine yorum yaparım yani
Yok sağol
Ben yaparım
Giyim kuşam yüz mimikleri duruşu arka fon bunlar ayrıntılı olmalı
Evet bunlara yapmıyor
İnce ruhlu değil o zaman
Yok değil bende aksine ince ruhluyum
Çok itici gelir sana yorumu o zaman
Hani nerde
Fotoyu buraya koyacağımı kim söyledi
Sorduğun sorunun lşnkini atarsın silinmediyse
Link yok
yapayım ben detaylı
bende öyle istersen yapayım
Yok sağol
At yorum yapalım
Fotoyu buraya koyacağımi kim söyledi
At boydan
Kime
Bana
Sebep
Yorumlanak icin
Gerek yok
Boy kg kaç
Sanane
Haydaa siskomusun
Yoo gayet fitim
Aynen kesin
Aman inanma çokta fifi
İnanmyom
E gel ben yaparım
Tamam ben yaparım diyorum
Hayır ondan istedim senden değil
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?