onun da beni engellediğine eminim ama hâlâ fotosu benim engelli listemde gözüküyor. Bu durum nasıl oluyor bilen var mı..
yani resmi gözüküyorsa o beni hâlâ engellememiş mi oluyor.
onun da beni engellediğine eminim ama hâlâ fotosu benim engelli listemde gözüküyor. Bu durum nasıl oluyor bilen var mı..
yani resmi gözüküyorsa o beni hâlâ engellememiş mi oluyor.
Cevap
1Cevap
Engeli geri kaldırmış
sadece arkadaş olduğum biz bu kızla kavgalıyız babasıyla kavga ettim sözlü.. babası benim aracıma zarar verdi.. bende dövecektim babasını vazgeçtim.. sadece polis çağırdım.. sonrada bunu engelledim.. onunda beni engellememesi için bir sebep yok..
Aşıktır belki sana shsjdj
alakası yok.. olamaz olması imkansız.. kesinlikle mümkün değil.. bence yazacağım bir hakaret falan olursa polise vermek için açık kapı bırakmış.. ama ben onun tuzağına düşmedim düşmem.. o giderken ben geliyodum...
Sen niye buraya sordun ozmn imkansız bişeyse yani ne bilim arkadaşın ve babası aranızda tartışma olmuş ama bu kadar önemsemek de ne bilim
canım sıkılıyo sordum beyin fırtınası için, kusura bakmayın sizide yordum, teşekkürler yorumlarınız için
Gözüküyor
ama onunda beni engellediğini biliyorum engellemeden durmaz o
Gözükür
O beni engellese de gözükür değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, tam da WhatsApp’lık klasik kafa karışıklığı bu 🙂 Şöyle anlatayım:
Sen birini engellediğinde, o kişinin profil fotosu, durumu, son görülmesi sende genelde aynı kalır, yani silinmez. Sadece artık güncellenmez. Yani fotoğrafı görmen, onun seni engelleyip engellemediğini net olarak göstermez.
Eğer o da seni engellediyse, sende gördüğün foto eski olabilir. Emin olmak çok zor, çünkü WhatsApp engelleme durumunu özellikle gizli tutuyor.