Telefondan veri kurtarma işlemi yapan telefoncu bilen var mı güvenilir başarılı?

Arkadaşlar merhaba Samsung S20 FE telefonum kendi kendine kapandı ve bunun üzerine yanlış maalesef vermemem gereken bir telefoncuya vermem sonucu anakartı yanık bir şekilde geri aldım. Telefoncu başta telefonu açtığını ancak 2 saat sonra geri kapandığını söyledi 2 hafta beni oyaladı. CPU reball ile açılır dedi sonrasında araya bayram girdi 1 hafta bekledim sonra bana anakart kısa devre yapıp yandı dedi hatta sonradan tekrar iletişime geçtim bu sefer de işlemci kısa devre yaptı anakartı deldi dedi. Yani benim için verilerim çok önemliydi nişan fotoğraflarım, vefat eden anneannem ile anılarım Google Photos'a yedekliydi ama kontrol ettiğimde hepsinin olmadığını gördüm, onun da nedenini anlayamadım, pek çok video ve fotoğraf yok ki bunların hepsi telefonda vardı ancak yedeklenmemiş. Şu an telefonu istemiyorum sadece telefonumdaki verilerimi kurtarmak istiyorum bana veri kurtarma yapabilecek bir yer önerir misiniz gerçekten işinde başarılı olan kısacası? Telefoncunun dediğine göre aynı anakarttan bulunup işlemci takılırsa verilere ulaşılabilir demişti ama bilemiyorum bu mümkün mü ayrıca?

Telefondan veri kurtarma işlemi yapan telefoncu bilen var mı güvenilir başarılı?