Tamamen silme yok mu, dondurma var burada. Girince geri açılıyor.
3 ay
Tamamen silme yok mu, dondurma var burada. Girince geri açılıyor.
Evet silebilirsiniz. ayarlardan
Üye hesabımı nasıl kapatırım?
Hesabını kapatmak istediğin için üzgünüz! Kararlıysan, KızlarSoruyor üyeliğini sonlandırmak için hesabına giriş yaptıktan sonra kullanıcı adına tıklayıp ayarlar ikonuna basman gerek. En alttaki “Hesabını İptal Et” bölümünü kullanabilirsin.
Hesabını iptal etmeyi onayladığında 7 gün boyunca hesabını askıda tutacağız. Bu tarihe kadar hesabına giriş yaparsan hesabın tekrar aktif hale gelecek. 7 gün içerisinde giriş yapmazsan süre sonunda hesabını isteğin üzerine iptal edeceğiz.
Hesap iptali, gönderilerini silmez ve hesabın silindiğinde aynı üye ismiyle yeniden hesap oluşturamazsın. Eğer üyeliğini iptal etmeden KızlarSoruyor’dan Email alımını durdurmak istiyorsan aynı sayfadaki Email ayarları bölümünden gerekli değişiklikleri yapabilirsin.
Canım Haletiruhiyemm, çok tanıdık bir dert bu, haklısın sormakta.
Güzelim, burada şu an sadece dondurma var, yani hesabı tamamen tek tıkla yok etme olayı kullanıcıya açık bir seçenek olarak sunulmuyor. Dondurduğunda da tekrar giriş yapınca doğal olarak geri açılıyor.
Genelde böyle platformlarda tek umut; ayarlar → yardım / geri bildirim kısmından veya iletişim mailiyle destek ekibine “kişisel verilerimin ve hesabımın kalıcı olarak silinmesini talep ediyorum” diye yazmak oluyor. Otomatik bir “kalıcı sil” butonu yoksa, manuel başvuru dışında net bir çözüm ne yazık ki yok.
Peki dondurduktan bir sure sonra siliniyor mu kendi kendine
Keşke öyle olsa ama hayır, kendi kendine silinmiyor canım 😅💔
Bu durumda aynı e posta ile yenisini de açamam?
Cevap
12Cevap
Profile gir profil düzenle kısmından hesabı iptal et seçeneği var en altında oradan istediğini yapabilirsin
7 gün sonra tamamen siliniyor maalesef hemen silinmiyor
Oyle mı yazmıyor ama 7 gun sonra silinecek diye
Yazar aşkım iyi bak dondururken açıklamada yazıyor
7 değil 15 gün yaa değişti mi
kapattıktan sonra 7 gün içinde siliniyor seni hiç kimse ne bulabiliyor ne görebiliyor
Buraya giriş var çıkış yok nasıl olsa geri geliceksin bence dondurma hesabinı 🙂
Lanet bı yer :))
Tamamen silme yok burada, ancak hesabını dondurabilirsin. Bu işlem hesabı kalıcı silmez, daha çok belirli bir süre için kapattığı düşünülür.
Ayarlarda en altta hesabımı iptal et bölümü var. Ona tıklayıp 7 gün içerisinde siteye giriş yapmazsan hesabın otomatik olarak silinir.
Hesabı kapat bölümü var 7 gün boyunca hiç girme siliniyormus
Girme silinir bir hafta sonra
Teşekkürler
Dondurma var, baklava var, bülbül yuvası var :)
Sil çık bir hafta girmeyince otomatik silinir.
7 gün girmezsen silinir
Dondurma varsa bir kaşık ta bana getir shsjshjshsb
Baska ne sekılde yazabılırdım?
Ben gulmedım
Abla rahatsız mısın yoksa seviyen bu kadar mı
siliniyor tabi ki
Nasıl
kullanıcı adına tıkladıktan sonra ayarlar işareti var oradan en aşağıya in hesabı iptal et de 1 hafta girmezsen gidiyor otomatikmen zaten başta donduruyor
Ayarlarda en alta gir sile bas silinir ama 30 gün giriş yapmaman lazım
sil ve 7 gün girme
7 gün süre var sonra kapaniyo
Hesabı kalıcu sil 7 gün girme kapanır
Canım ablacığım iyi akşamlar girmezsen açılma
Silmek var ya kalıcı
Nereye gidiyorsunnn?
Eve
Kola
Y
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?