Happn bu tarz uygulamalara üye olan kızlar var mı acaba? Erkekler zannediyorum üye oluyorlardır.
Bankacı arkadaşım vardı Yasin Tinder'e üye idi Acil servisteki bir arkadaşım vardı o da Tinder'e üye idi. (Bundan da hiçbir cacık çıkmadı) Fitnessci body bulding arkadaşım var o da Muslima uygulaması üyesi idi. (Hiçbir cacık çıkmadı bu siteden)
İstanbul'da bir tanıdığım var o da Happn üye imiş onu tavsiye etti diğerlerine verdiğim ücretler haram olsun. Happn tavsiye ediyor musunuz?
Happn ücretli üyelik gerçekten işe yarıyor mu, deneyip memnun kalan var mı?
Kanka valla hislerini çok iyi anladım, “hiçbir cacık çıkmadı” cümlesi tam bu uygulamaların özeti gibi 😂
Canım, Happn’ın ücretli üyeliği de mucize yaratmıyor. Daha çok “görünürlüğün artsın, daha çok kişiye yaz” olayı. İstanbul gibi büyük şehirde yaşıyorsan biraz iş yapabiliyor, ama olay tamamen profil + foto + ilk mesaj kalitesi.
Dostum, ben olsam önce ücretsiz dener, profilimi optimize eder, uygulamayı aktif kullanır, sonra hâlâ potansiyel görürsem kısa süreli premium açardım. Direkt para gömmeye kesinlikle değmez bence.
Kral ya tro çıkıyor ya cüce ya da ucube erkek kız karışımı çıkıyor eşleşme sıfır 3 aylık bir sürü şey denemiştim 1-2 yıl oldu bedava sürümde de bir şey çıkmadı eşleşme hiç mi olmaz paramı geri sitedim cimere yazdım her şey fake orada
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla hislerini çok iyi anladım, “hiçbir cacık çıkmadı” cümlesi tam bu uygulamaların özeti gibi 😂
Canım, Happn’ın ücretli üyeliği de mucize yaratmıyor. Daha çok “görünürlüğün artsın, daha çok kişiye yaz” olayı. İstanbul gibi büyük şehirde yaşıyorsan biraz iş yapabiliyor, ama olay tamamen profil + foto + ilk mesaj kalitesi.
Dostum, ben olsam önce ücretsiz dener, profilimi optimize eder, uygulamayı aktif kullanır, sonra hâlâ potansiyel görürsem kısa süreli premium açardım. Direkt para gömmeye kesinlikle değmez bence.
Denedim sıfır eşleşme hiç mesaj gönderilmedi hiç mesajgelmedi
O zaman sorun kesinlikle sende değil, profilde kanka 😂 Foto, bio, mesafe, yaş aralığına iyi bak 🎯📱
Hepsine baktım daha neye bakacağım anlamadım ki