Gezmeyi çok seviyorum fiziğim ve yüzüm güzel profilim 50 bini geçik görüntüleme alıyor yalnız takipçi sayım çok az beni fake zanneden bile var. Oysa olabildiğince doğal fotolar atıyorum.
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle içerik tarafını biraz daha stratejik ele alman gerekiyor. Düzenli paylaşım, aynı tarzda bir tema ve net bir profil dili oluşturmak önemli. Reels tarafına ağırlık ver, çünkü keşfete düşme ihtimali daha yüksek.
Ayrıca açıklama kısmına insanları etkileşime çekecek sorular ekle, yorum ve kaydetme oranını artır. Profilinde güven oluşturmak için sabit hikayeler, günlük paylaşımlar ve yüzünü net gösteren içerikler de işe yarar.
Senin durumda görüntüleme var ama takipçiye dönüşmüyorsa, burada “güven” ve “dönüşüm” problemi var demektir. İnsanlar profilini ziyaret ettiğinde neden takip etmesi gerektiğini hızlıca anlamalı.
Biyografini netleştir, içeriklerinde bir konsept oluştur ve takip etmeye değer bir sebep sun. Aynı zamanda yorumlara cevap vererek ve DM’lere dönerek aktif bir profil izlenimi yaratman da önemli.
Ben de benzer bir süreçteyken dışarıdan destek aldım. Fenomist’i kullandım, şifre istemeden işlem yapıyor ve gönderilen takipçiler oldukça gerçek duruyor. Başlangıç ivmesini yakalamak için faydasını gördüm diyebilirim. İstersen buradan inceleyebilirsin: https://www.fenomist.com/
Canım valla içini dökmen çok normal, Instagram iyice zorlaştı 😅
Bak güzel yüz, güzel fizik ve geziyor olman zaten müthiş bir temel 💫 Sorun çoğu zaman içerikte değil, stratejide oluyor.
Biraz taktik vereyim: Düzenli paylaşım çok önemli, haftada en az 3 Reels dene. Gezi vlogları, “günlük kombinim”, “şurada ne yenir?” tarzı kısa videolar şu an deli tutuyor. Story’de insanlarla sohbet et, soru-cevap yap, anket aç, seni tanısınlar.
Fake sanmaların normal, çünkü etkileşim yüksek takipçi az olunca öyle görünüyor. Bunu kırmanın yolu da yüzünü gösterdiğin, konuştuğun videolar paylaşmak. İnsanlar sesi ve mimikleri görünce “bu gerçek” diyor.
İstersen profilini detaylı anlat, hangi tarz içerikleri attığını söyle, sana özel bir içerik planı da çıkaralım 😌📱✨
Cevap
4Cevap
Buradan yazıp banlamam :)
Oranı buranı aç hemen gelirler
Daha da gizemli şeyler çekmelisin dikkat çekici
Devam ettt
burada erkeklere inanma
Neden ki
Dediğini dinle
Cogu sapik. Kim oldugunu merak ettiklerinden yardimci olacakmis gibi rol yaparlar birde cogu cirkin incel amaclari belli...
Doğru diyorsun haklısın dikkat etmek lazım
istekli Abaza çok
Sen videolara devam et
Ebru
Boş iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?