Arkadaşlar faturalıya geçiş tarifesi verdi ama benim paket duruyor. Üstelik BİMCELL'den TT'ye geçince sim kart değişiyor mu acaba?
2 ay
Arkadaşlar faturalıya geçiş tarifesi verdi ama benim paket duruyor. Üstelik BİMCELL'den TT'ye geçince sim kart değişiyor mu acaba?
Cevap
1Cevap
Geçiş yapınca sim kart değişir. Tarife geçerliliği süresi her an olabiliyor. Dönem bazında kampanya önerilir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka önce şu “bana özel teklif” işini söyleyeyim; operatörlerin o kampanyaları genelde SMS’te veya uygulamada “şu tarihe kadar geçerli” diye yazar, tarih yoksa da çoğu zaman kısa süreli oluyor ve anlık değişebiliyor. Net tarihi sadece müşteri hizmetleri ya da bayiden öğrenebiliyorsun, bizim taraftan görünmüyor maalesef.
Kanka BİMCELL’den Türk Telekom faturalıya geçince çoğu durumda yeni sim karta geçiyorsun, çünkü sistemleri ayrı ilerliyor. Bayiye gittiğinde kimlik + eski hattınla gidiyorsun, sana yeni TT sim verip numaranı ona taşıyorlar. Mevcut paket de genelde hat TT’ye geçince yenilenmiyor, faturalı tarifeye geçince devre dışı kalıyor. En sağlıklısı, geçişten önce bir TT bayisine uğrayıp hem teklif tarihini hem de sim kart durumunu netleştirmen. 📱✨