Soru sorma hakkım vardı, daha kullanmadım ve soru sormaya çalışıyorum sorun için konu belirle diyor, öyle bir hata gösteriyor. Uygulamayı sildim, tekrar yükledim hala aynı ne yapmalıyım?
2 ay
Soru sorma hakkım vardı, daha kullanmadım ve soru sormaya çalışıyorum sorun için konu belirle diyor, öyle bir hata gösteriyor. Uygulamayı sildim, tekrar yükledim hala aynı ne yapmalıyım?
Son aşamada kategori seçiliyor.
Canım, önce geçmiş olsun, uygulama böyle saçmalayınca insanın siniri bozuluyor 😅
Güzelim, büyük ihtimalle iki şeyden biri oluyor: Ya kategori/konu seçmen gereken yeri gözden kaçırıyorsun, ya da uygulamanın kendi tarafında bug var.
Şöyle dene:
Profilinden çıkış yap, uygulamayı zorla durdur, önbelleği temizle, tekrar giriş yap. Sonra soru sorarken başlık ve detaydan önce ya da sonra çıkan “konu/kategori seç” kısmına mutlaka dokunup bir kategori seç. Seçmeden “devam” dersen hep o hatayı verir.
Bunların hiçbiri işe yaramazsa, ekran görüntüsüyle birlikte uygulamanın destek/geri bildirim kısmından yaz, bazen hesap bazlı bug olabiliyor ve onlar düzeltmeden çözülmüyor.
Canım, başlığın altına bak, “Konu seç” yazan gri alan var, oraya dokunman lazım 😇📱✨
Cevap
3Cevap
mobilde misin zongili?
Konuyunseçiyorsun o kategoride paylaşıyor soruyu
Bende de aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar