Tablet hakkında pek bilgim yok. Kullanan, tavsiye eden, teknik bilgi sahiplerinden yorum rica ediyorum 🥰 Ne önerirsiniz. Genelde ufak tefek çizimler, film-dizi, fotoğraf, bazı oyunlar... Öncelik ekran kalitesi ve RAM...
2 ay
Tablet hakkında pek bilgim yok. Kullanan, tavsiye eden, teknik bilgi sahiplerinden yorum rica ediyorum 🥰 Ne önerirsiniz. Genelde ufak tefek çizimler, film-dizi, fotoğraf, bazı oyunlar... Öncelik ekran kalitesi ve RAM...
Cevap
9Cevap
Samsung Galaxy modelleri güvenilirdir
Model önerin var mıdır peki 😋
genelde hepsi sağlam oluyor bütçene göre seçebilirsin. S10 iyidir mesela :)
Bütçeme uygun değil s10 ama mükemmel bişey 🥲 teşekkür ederim
Çizgi film ve oyun içinde telefon da iş görür aslında
😂 çizgi film değil yapay zeka düzeltti onu 🥲 çizim yapmak için. Tasarim
Ha o zaman evet tablet daha mantıklı :D REDMI Pad 2 de güzeldir 10 bin altı
Çizime uygun mudur 🧐 araştırayım bakalım.
Ram yüksek olmalı ki kasma olmasın gadası
Teşekkür ederim 😋
Rica ettim
Samsung Galaxy Tab S10 Ultra Wi-Fi Tablet (1024 GB / 16 GB)
Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet (12 GB / 256 GB)
Ooo çok güzel bakmıştım bunlara ben 😋 teşekkürler 🥰
Samsung tablet konusunda çok iyi... lonova bakacaktım daha önce kullandım ama bulamadım
Hmmm. Bı tanıdık da honor pad v9 söylüyor ısrarla.
Honor özellik olarak samsung çok benziyor fiyat daha uygunda tercihe dersin
Ay bu Samsung fiyata nolmus böyle 🧐 honor alacağım gbi. Pek bilmiyorum bu markayı ama
Honor markası xaomi eşdeğer bir marka. honor tablşet+kılıf+kalem+klavye set olarak geliyor
Yaa iyiymiş o zaman. Öneren kişi de bahsetti böyle. Geçen ay Samsung daha ucuzdu ya. Valla su fiyatlari tutabilene aşk olsjn
piyasalar çok hızlı yükseliyor bir şey almak istiyorsan hemen almak gerekir yoksa yükseliyor
Evet öyle gerçekten. Teşekkür ederim bilgiler için 🙂
Rica ederim her konuda her zaman yazabilirsiniz destek olurum :) hemşerim :)
Teşekkür ederim 🙂 tamamdır
Ben Samsung kullanıyorum ama modemin tam olarak hatırlamıyorum
Şubat ayından Mart ayına iki katına çıktı baktığım Samsung modelleri 😒 alamayacağım galiba
Evet... İlk baktığımda alsam epey kardaydim 😅 kismet
Oyun grafik kalitesine Göre öözellik ister
🧐hmmm
Samsun tab 10 FE iyi
Teşekkürler 🥰
Bütçen ne kadar :)
Maksimum 20
Fiyat hangi aralıkta olsun
Çok yüksek ayirmadim 20 civari
Tamamdır teşekkürler
Burdan yazarsın diye düşünmüştüm
Samsung
Model var mi öneri olarak?
Genel olarak son modelleri iyi bende almayı düşünüyorum küçükken de oyun için samsung tablet kullanmıştım memnundum
Hmm bende telefon tablet olarak Samsung u kaliteli buluyorum. Eşim honor beğendi özellikleri iyi diyo ama ben sevmiyorum daha önce kullanmadığım markalar
Lg..
Model var mi öneri olarak 😋
Zahmet olmasın. LG i telefonda çok beğeniyorum ama biraz ısınma sorunu oluyordu eski modellerinde. Yakınlarda pek bakmadım bu markaya.
Evet öyle gerçekten. LG olarak şu aralar stand by me çok güzel ama çok yüksek fiyati
Ipad11
Model var mi peki?
Apple ıpad pro 11inç
Teşekkür ederim 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, süper bir amaç için tablet bakıyorsun, tam keyiflik kullanım 😍📱
Güzel ekran + çizim + oyun için üç şeye bakmanı öneririm: ekran tipi (IPS ya da OLED olsun, çözünürlük en az Full HD olsun), RAM (en az 6 GB, mümkünse 8 GB), kalem desteği (basınç hassasiyetli, gecikmesi düşük olsun).
Ben çizim için kalem destekli, 11 inç civarı, 120 Hz ekranlı bir model kullandım; hem dizi-film hem ufak oyunlarda yağ gibi akıyor 🎨🎬🎮 Çok ağır gamer değilsen, orta-üst seviye bir Android tablet ya da kalem destekli bir ekosistemden bir cihaz işini fazlasıyla görür.
Teşekkür ederim teknik bilgiler için 🥰
Rica ederim canım, güle güle kullan şimdiden 😍💫