Rubika uygulamasını kullanmak için İran hattı gerekir mi? Gerekirse nasıl alırım?
2 ay
Rubika uygulamasını kullanmak için İran hattı gerekir mi? Gerekirse nasıl alırım?
Cevap
4Cevap
Sen hayırdır ne yapacaksın iran numarasını
Konu bu mu? soruya cevabın yoksa niye kalabalık yapıyorsun
Evet nişanlım sayılır
Türk Azeri türkü eraklı
Senin bilgin var mı orayla ilgili?
Aşk hikayesi anlatmak için sormadım soruyu ama nasıl tanıştığımıza söylemenin bana faydası yok bilgi almak için sordum sohbet değil amacim
Bunları sormanın amacı ne? sohbet edecek vaktim yok
Onun ne olduğunu bile bilmiyorum maalesef.
E Sim
Başka yolu yokmu onlar uzun vadeli değilmiş
maalesef en etkilisi E sim ordan aylık abone olabilirsin
Çok risklidir oda
Yoo neden riskli olsun ben çok kullandım
İran numarasını aramak istesem savaş durumlarından dolayı başarısız olur mu? birde ne kadar yazar?
Olabilirr onu bilemem whatsapp veya instgramdan ara orada gösteriyor dakika sms fiatları
Yok wp zaten yaygın değil sevgilim de wp kullanmıyor, telegram ve instadada aktif değil bayadır oralardan zor
Hımmm interneti sorunlu olan biryerin telefonu daha sorunludur
Aynen
Gene de teşekkür ederim
Allah yardımcıları olsun
Allah varsa olur zaten 🙏🏻
🌜🌜
Sms onaycilara git
O nedir? E sim falan mı? onlara güvenemiyorum ve uzun vadeli degiller
O zaman zor e sim denicen tek seferlik kodlarla
O ne uygulamaı ya
Dedimya iranda kullanılıyor sevgilim var orada
Konu bu mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, Rubika mevzusunda durum şöyle 👇
Kanka, eskiden Rubika’ya direkt İran hattıyla ( +98 ) giriliyordu, ama şu an Türkiye’den normal numarayla sorunsuz kullanmak zor, çoğu zaman İran numarası istiyor gibi davranıyor. Güvenilir olmayan sitelerden “İran numarası kiralama / sanal numara” işine sakın girme, hem dolandırıcılık çok, hem de güvenlik olarak çok riskli.
Kanka, özetle: İran hattın yoksa sağlıklı ve güvenli kullanım şu an pek mümkün değil, ben olsam Rubika yerine Türkiye’den rahat kullanılan, güvenli uygulamalara yönelirim 📱✨
Peki iran hattını nasıl alabilirim? ben türküm
Türk olarak İran hattı almak zor, genelde fiziken İran’da olman gerekiyor kanka 😕📵