Samsung S25 mi yoksa iPhone 16 mı?
Şu anki telefonum da iPhone 11 Pro artık emekli oldu. Sizce Samsung'a geçersem zorlanır mıyım? Tavsiyelerinizi rica edeceğim 🙏🏻💙💕
Samsung S25 mi yoksa iPhone 16 mı?
Şu anki telefonum da iPhone 11 Pro artık emekli oldu. Sizce Samsung'a geçersem zorlanır mıyım? Tavsiyelerinizi rica edeceğim 🙏🏻💙💕
Cevap
2Cevap
Kesinlikle geçme alışamazsın, ios’tan sonra berbat ve dandik geliyor android. 16 al ama imkân varsa 17 al.
bu pil olayı canımı çok sıkıyor ama 🥲
IPhone çözdü o olayı:) yeni cihazların pili gayet iyi.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Ben Samsung'u tercih ederdim girdiğim uygulamalar İPhoneda yok çünkü
Samsung tek atar
Daha Açıklayıcı olabilirsiniz
İPhone kısıtlı Apple tarafından 3. taraf uygulamaları baskı görüyor çoğu kaldırılıyor ya da kısıtlı kullanabiliyorsun uygulamaları ama Android öyle değil daha özgür ve esnek bu yüzden Samsung dedim
Tesekkurler yorumunuz için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi çok kritik bir kavşaktasın, hissediyorum o kararsızlığı 😄📱
Canım iPhone 11 Pro’dan iPhone 16’ya geçersen arayüz zaten aynı ekosistem, alışma süren sıfıra yakın olur, sadece hız, kamera, pil ve ekran kalitesindeki artışı hissedersin. Özellikle iCloud, AirPods, Apple Watch, Mac vs kullanıyorsan iPhone 16 çok daha konforlu hissettirir.
Canım Samsung S25’e geçersen ilk 3–5 gün “menüler nerdeydi, geri tuşu nerdeydi” kafası yaşarsın ama imkânsız değil, sadece alışma süreci var. Kişiselleştirme ve özgürlük hissi hoşuna gidebilir, ama iOS sadeliğini seviyorsan biraz karışık gelebilir.
Canım kısaca; Apple ekosistemine bağlıysan iPhone 16, daha özgür ve kurcalamalı bir deneyim istiyorsan S25 derim. iPhone 11 Pro’dan ikisine de geçiş performans ve kamera olarak net “vay be” dedirtir, o konuda için rahat olsun 💙📲✨