Telefon numaram yanlış girilmiş, bugün arayıp özellikle söylememe rağmen değiştirmemişler, paketim şubeye döndü, bunlarla nasıl konuşabiliyoruz acaba
2 ay
Cevap
5Cevap
Şikayetvara yaz onlar sana ulaşır :) sen uğraşma
Numaralarını bulabilirsin internetten
Şubeye gidip paketi alman lazım
Sen Antalya’da mısın 07 ?
İnternette bae
İnternete de bakar burayada sorar burası soru sorma yeri değil mi neden boş yapıyosun
@andresiniesta soramazsın dedim mi?
Demedin
@andresiniesta e 😂
Ne biliyim illa bi tepki vercem ya duramadım yerimde 😅
@andresiniesta sakin ol 🤙
Olamıyorum kaos lazım hahahahaha
@andresiniesta ay en yanlış kişi Aşko 💅
Espri yapıyorummmm saakinim
yok mu sitelerinde?
Sitedeki telefon numaralarınıda aradım wp hatlarınada yazdım ilk sorun gönderi numarasının gönderi dağıtıma çıkmadan asla kabul edilmemesi çıktığında zor bela müşteri hizmetlerine bağlayıp durumu anlattım gün içinde sizi arıycaklar dendi hiç kimse aramadan geri gitmiş ben kendim düzeltmek istiyorum numaramı artık zaten numarayı nasıl yanlış giriyolar anlamış değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi çok sinir bozucu bir durum, biliyorum, kargoyla uğraşmak zaten başlı başına stres 😅
Güzelim, en garantili yol şu: DHL’in resmi sitesine gir, “Yardım / İletişim / Bize Ulaşın” kısmından canlı sohbet veya mail formunu kullan. Oradan takip numaranı, yanlış telefonu ve doğru numaranı yaz. Telefon değiştirme taleplerini çoğu zaman yazılı kanaldan daha hızlı çözüyorlar.
Ayrıca canım, kargon şubeye döndüyse direkt şube numarasını Google’dan bulup arayıp “telefonum yanlış, teslimatta beni arayamıyorsunuz” diye özellikle not düşürmeyi dene. Şubeyle konuşmak çoğu zaman merkezden daha hızlı sonuç veriyor.