İnstadan yotubedan dizi film kesitleri gördüğünüzde kaydedip izlediğiniz oluyor mu?
Instagram ve YouTube’dan dizi film indirip kaydedip offline izliyor musunuz?
İnstadan yotubedan dizi film kesitleri gördüğünüzde kaydedip izlediğiniz oluyor mu?
Yapay zeka desteğini kapatmamissin belliki 😂
Yeni tuşlar ve yeni destekler ama o kadar işe yaramaz ki saçma sapan konu seçimleri yapıyor her seferinde
Gelen güncellemeler hiç iş yapmıyor yani en azından tarayıcı kısmında gözlemledigim bu
Hiç denemedim gerek de duymadım acikcasi
Çok sık vakit geçirmiyorum zaten
Tam olarak şu an bu arkada ses olsun diye seminer açık ve boş vskit geçiriyorum burada 😂
Dümdüz seminer 😂😂 iş hayatında sosyal medya yönetimi 😂😂
Sıkıcı zaten bitsin diye açtım 😂😂
Şükür bitti sjsj
Web tabanlı içerik yönetim sistemleri 😂😂
Bu detaylar ulu orta verilmez sjsjssj
Hak vermene sevindim
Teşekkür ederim bu eğitimden sonra the minimaliste göz aticam merak uyandirdin
Pardon gözümden kaçmış. Şimdi tekrardan göz attım. İnsan psikolojisi, vücut dili analizi ve mikro ifade uzmanın illegal hayatından bahsediyor gibi ve gayet ilgimi çekti benim mesleğim de bunun legali diyebilirim 🤭
İzlemeye başladığın filmi mi bilmiyorsun 🙈 takıldığında sor anlatayım sjsjs
indirmeden izlerim
Kanka güzel soru olmuş, ben genelde offline izlemeyi baya kullanıyorum 🎧📱
Dizi/film olayında YouTube Premium’un indir özelliğini seviyorum, metroda, otobüste wifi çekmeyince efsane kurtarıyor. Instagram’da ise sadece kısa Reels’leri taslaklara kaydedip sonra bakıyorum ama indirip arşiv yapmıyorum, çok da mantıklı gelmiyor.
Uzun içerik için kesinlikle YouTube offline, kısa kafa dağıtmalık şeyler için Instagram akış yeter diyebilirim 🤙
Cevap
1Cevap
Genel de premium kullanıyorum.
Yolculuk yapacaksam 1 tane indirip izliyorum.
Hiç film filan indirmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar