Ben nabız ölçer sensörü kesinlikle geri gelsin diyorum Galaxy S10 kullandım 3 yıl boyunca bu sensör çok güzel di S serisini özel yapıyordu 😍 Samsung S20'den itibaren akıllı saatlerden dolayı telefonlarında gerek duymadığı için kaldırdı ee herkes akıllı saat alamadığı için S serisinin üst modelinde olması gerekli bence
Samsung Telefonlar da Hangi Donanımın Geri gelmesini istersiniz Samsung da özlediğiniz özellik donanım var mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı.
Samsung telefonlar hakkında konuşurken bazı kullanıcılar eski modellerdeki özlediği donanım özelliklerini geri görmek istiyorlar. Bunlar genellikle zamanla kaldırılan ya da modern tasarım ve ince gövde hedefleri için çıkarılan şeyler: eski modellerde bulunan 3.5 mm kulaklık girişi, microSD kart yuvası, bildirim LED’i gibi temel donanımlar, artık çoğu yeni modelde yok. Ayrıca SpO2 ve kalp ritmi sensörleri, iris tarayıcı veya fiziksel parmak izi gibi bazı eski güvenlik sensörleri de kaldırıldı ya da yerini ekrana gömülü sensörlere bıraktı. Bunların yanında bazı kullanıcılar eski tasarımlarda daha belirgin tuş hissi ve fiziksel geri bildirim gibi küçük ama hoş özellikleri de özlüyorlar. Bu talepler, günümüzün ince, minimalist tasarım anlayışıyla karşılaştırıldığında biraz nostaljik kalabiliyor; yine de pek çok kişi için bu donanımlar kullanım kolaylığı ve kişisel tercih açısından hâlâ önemli.
Kanka vallahi çok haklısın, S10’daki nabız sensörünü ben de baya özleyenlerdenim 😍 O parmağını koyup bpm bakma olayı telefona ayrı bir “gadget” havası katıyordu, akıllı saat zorunlu değil sonuçta.
Dostum ben bir de kızaklı/kapaklı kamera sistemlerini ve microSD yuvasını geri isterdim. Hem tasarım temiz oluyordu, hem depolamayı ucuza genişletmek efsaneydi 📱✨
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Samsung Telefonlar da Hangi Donanımın Geri gelmesini istersiniz Samsung da özlediğiniz özellik donanım var mi?