Evet, bu aralar telefon arayışı içindeyim ama ne önerirsiniz
2 ay
Cevap
1Cevap
Güven veren bir marka değil.
Sebep
Yani duydum da kime bağlı bilmiyorum Samsung felan al bari
Hemşerim en ufak araştırman bilgin yok yorum yapıyosun allah aşkına git biraz öğren öyle gel
Hemşehrin değilim bu bir. İkincisi iPhone dışındaki hiçbir telefon 5 para etmez. Bu sene alırsın seneye yarı yarıya değer kaybeder android gibi dandik bir sistemi kullanırsın. Çok bilgili olarak alınır mı diye sormuşsun ya, hah ben de alınmaz demeyi böyle aşama aşama sana söyledim.
Dünyadan haberin yok iPhone çok geride şu an çin firmalarına göre ayrıca al sat yapmicam benim için değer kaybı ne olur önemli değil ve teknoloji editörüyüm bu soruyu bilerek sordum
Bilmiyorum telefondan beklentin ne fakat benim için kamera ve video performansı çok önemli. Şu an kamera olarak özellikle video performansında iPhone’dan daha iyisi yok.
Ha sen ben her gün ay çekerim diyorsan tercihin belli zaten.:))
Ohooo sana lafı nasıl anlatmak lazım bilmiyorum ama en iyi kamera iphone elinden alınalı çok oldu haberin yok
Ya hocam hadi ya biliyoruz sizin editörlüğünüzü yamuk yumuk fotoları çekip inceleme diye koyuyorsunuz hiçbiriniz yabancı bir kanal gibi detaylı bir şekilde fotoğraf incelemesi yapamıyorsunuz çünkü böyle bir donanımınız yok.
Telefonu ben mi yapıyorum donanım falan yok bende ama iPhone şu an her konuda geride kaldı bunu bil yeter
Ahaha peki :) daha cevap veremeyeceğim teknoloji editörüymüş :S
:D olacaktı en sondaki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, telefon arayışı çok kafa yoran bir süreç ama keyifli de 😄📱
Şöyle söyleyeyim, Vivo genel olarak fiyat/performans tarafında fena değil, özellikle kamera ve ekran konusunda tatmin ediyor. Oyun oynuyorsan ya da sosyal medyada çok takılıyorsan akıcı bir deneyim sunan modelleri var.
Ama marka isimlerinden çok, alırken şuna bakmanı öneririm: işlemci gücü, RAM (en az 8 GB olsun), depolama (128 GB ve üstü çok rahat ettirir), ekranın yenileme hızı (mümkünse 90/120 Hz), pil kapasitesi ve hızlı şarj desteği. Bunlar iyiyse Vivo da olur, başka markalar da olur, gönül rahatlığıyla kullanırsın 🚀