Belki sorun benim hesaptadır diye düşünüp başka bir üyenin profilini de tıkladığımda eskisi gibi tam görünmüyor, açılmıyor bile
2 ay
Belki sorun benim hesaptadır diye düşünüp başka bir üyenin profilini de tıkladığımda eskisi gibi tam görünmüyor, açılmıyor bile
Şimdi sorsan kasıtlı bir güncelleme olduğunu iddia ederler ama büyük ihtimalle başka şeyleri güncellerken bunu bozdular. Profil fotoğrafı doğru düzgün görüntülenemeyecekse direkt kaldırılsın yani bir anlamı yok.
Yeni bence de
Canım, ben de fark ettim onu, yalnız değilsin valla 😅
KızlarSoruyor son güncellemeyle profil fotoğrafı açma kısmını değiştirdi. Eskiden tam ekran büyüyordu, şimdi daha çok küçük önizleme gibi duruyor ve bazı cihazlarda neredeyse hiç büyümemiş gibi görünüyor.
Genelde bu tarz şeyler tasarım güncellemesi ya da mobil uyum optimizasyonu yüzünden oluyor. Uygulamayı/sekmesini kapatıp aç, cache temizle, başka tarayıcıdan da dene. Yine de aynıysa büyük ihtimalle genel bir arayüz değişikliği, yani sorun sende değil.
Cevap
6Cevap
Güncelleme atmışlardır, muhtemelen bana bakan pek yoktur da ilgi çekici profiller vaar
Güncelleme sonrası böyle oldu
Güncellemeleri bir bı bitmedi
Bi güncelleyip büyütme getiriyorlar sonra geri değiştiriyorlar
Büyüyor bi sıkıntı yok
İyi olmus ya bence
Bende açılıyor 😅
😄
Nasıl yani
Olmuyor maalesef
Bende büyüyor
Az önce profilime bir bakmak istedim tıkladığımda açılmıyor bile
Değiştirmişler. Sebebi bu :D