Sana bir şey sormak istiyorum senden cevap gelene kadar da bu konuyla alakalı bir şey yapmayacağım şimdi benim sevgilim var gerçekten çok iyi bir ilişkimiz var bana çok iyi davranıyor ne istersem yapıyor bebek gibi hissettiriyor hatta şöyle söyleyebilirim ki hayatıma giren en iyi insan o bugüne kadar benim için 1.500.000’e yakın borcu var iki yıl olacak bu ilişki neredeyse ama şöyle ki mesela dışarıdayken güzel dikkat çekebilecek kızlara baktığında sık sık görüyordum eskiden ve hani bu böyle bir bakıp göz çevirme değildi bildiğin bakıyor gibiydi hatta bir ara kendime kanıtlamak için sürekli videolar falan çekiyordum ve videolarda da böyleydi ama zamanla bu sorunu açtım dedim olabilir insanız terasa bakıyor daha sonra sonuç olarak insan herkes herkese bakıyor daha sonra bunun bir ilişkisi vardı böyle ilk uzun ciddi ilişkisiymiş kızın sağlık nedenlerinden dolayı kız bundan ayrılmış daha sonra biz bununla tatildeyken WhatsApp’a durum atmıştık ilk defa birlikte fotoğrafımızı kız da bu durumu beğenmişti ben de sorduğumda bu kız kim diye kız 1.02 aylık ölü üniversitedeyken takılmıştı çok ciddi bir şey olmadı aramızda demişti daha sonuçta ben kızın numarasını falan silmek istediğimde bana silme demişti daha sonra ben kendi araştırmalarımın sonucunda öğrendim ki aslında hiç araştırmadım da öyle tesadüfen telefonda geziyordum liglerinde eski mesajlaşmalarını gördüm kızla bu kız onun ilk ciddi ilişkisi olan kızmış aslında biz tanışmadan bir yıl önce falan mesajlaşmışlar ben bunu gördüm o gün kendi içimde ağladım hiç sormadım falan da bugün de bir şey yakaladım tamamen tesadüfen kızın ismini Google’da aratmış böyle hatta 2.03 kere falan aratmış hatta kızın çocuğunu da aratmış oğlunu falan da Google’da aratmış ve sana anlattığım gibi biliyorsun ki ben esc yapıyordum ben esc
yaparken tanışmıştık ve çok güzel iyi bir ilişkimiz olmuştu ama ben hâlâ eskortluk yapıyorum ilk zamanlarda her istediğimi yapıyordu alıyordu ama zamanında bu kadar borcu olduğu için artık bana maddi olarak bir yardımı yok sence ne yapmalıyım kendi tecrübelerine dayanarak bana bir tavsiye verebilir misin
yaparken tanışmıştık ve çok güzel iyi bir ilişkimiz olmuştu ama ben hâlâ eskortluk yapıyorum ilk zamanlarda her istediğimi yapıyordu alıyordu ama zamanında bu kadar borcu olduğu için artık bana maddi olarak bir yardımı yok sence ne yapmalıyım kendi tecrübelerine dayanarak bana bir tavsiye verebilir misin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer