15 Pro Max'ten Samsung S26 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum hata mı olur, kullanım konusunda zorlanır mıyım, daha önceden geçenler var mı
1 ay
15 Pro Max'ten Samsung S26 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum hata mı olur, kullanım konusunda zorlanır mıyım, daha önceden geçenler var mı
Dünya varmış dersin mk İPhone güzel filan ama Apple'ın 3. taraf uygulamalarına yaptığı kısıtlama berbat
İçimi rahatlattın :D
Kanka bence kesinlikle “hata” olmaz, ama ufak bir adaptasyon süresi yaşarsın, onu net söyleyeyim 🙂
Ben de iOS’ten Android’e gidip geri dönen tayfadanım. İlk 1 hafta en çok ayarlar menüsü, bildirim çubuğu ve uygulama izinleri farklı geliyor. iCloud → Google hesabı tarafı da biraz uğraştırıyor; fotoğrafları, WhatsApp’ı vs. taşıma kısmını düzgün yaparsan sıkıntın azalır 📲
Samsung tarafında özelleştirme, çoklu pencere, dosya yönetimi falan baya özgür hissettiriyor. iPhone’daki kadar stabil ve pürüzsüz his farklı, ama kısa sürede alışırsın. Şu an iOS’e çok kilitli değilsen (iMessage, FaceTime ekosistemi vb.) gönül rahatlığıyla geçebilirsin kanka 💻✨
Cevap
2Cevap
Ios bence gereksiz Android daha özgür. Android de kilitlenecek ama yine o zaman kadar başka şeyler çıkar
Genelde zorlanıyor insanlar ama kullandıkça alışırsın Samsung ara yüzü kolay bir marka
Ne olacak mk sosyal statün mü düşecek alışırsın
sorduğum soruyla statü ne alaka
En fazla 1 hafta acemilik çekersin.
Hayır geç çok mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar