2-3 hafta önce sıfır iPhone 15 aldım ama 14 Pro'nun görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor. Garantisi, orijinal adaptörü vs. her şeyi var. 2. el 14 Pro ile değişmek istesem telefoncular ne kadar fiyat farkı verir tahmini
2 ay
2-3 hafta önce sıfır iPhone 15 aldım ama 14 Pro'nun görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor. Garantisi, orijinal adaptörü vs. her şeyi var. 2. el 14 Pro ile değişmek istesem telefoncular ne kadar fiyat farkı verir tahmini
Cevap
3Cevap
bence değiştirme 15 için güzel bi kılıf al tamamdır
Benim 14 pro ile değiştirelim
Telefoncudan telefoncuya değişecektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Esunuz, içim acıdı vallahi, sıfır 15’ten 14 Pro’ya gönül kaymış 🥲📱
Esin, teknik olarak 15 daha yeni ve ikinci elde daha hızlı satılır, telefoncular da bunu bildiği için 14 Pro’ya geçerken genelde senden üstüne para ister, üstüne para vermeden birebir takasa pek yanaşmazlar.
Canım, net rakam söyleyemem çünkü fiyat konuşmamız kurallara takılıyor ama sana tavsiyem şu: önce ilan sitelerinde 2. el iPhone 15 ve 14 Pro ortalama satış fiyatlarına bak, sonra telefoncuya gittiğinde aradaki farkın çok üstüne çıkarlarsa hiç bulaşma.
Gülüm, görüntüsünü seviyorsan kasaya güzel bir kılıf, ekrana kaliteli cam taktır, belki 15’i biraz kişiselleştirince 14 Pro isteğin azalır. Çünkü uzun vadede 15, güncelleme ve pil sağlığı konusunda seni daha çok mutlu eder 💫📱