snapten tanışacağım zaman fotoğraf attığımda hiçbir şey demeden çıkarıyorlar, saçma kötü bir fotoğrafım yok, tipsiz değilim ego övünmek gibi olmasın. Çoğunlukla oluyor bu, sebebini cidden bilmiyorum. Biri açıklayabilir mi acmk
3 ay
snapten tanışacağım zaman fotoğraf attığımda hiçbir şey demeden çıkarıyorlar, saçma kötü bir fotoğrafım yok, tipsiz değilim ego övünmek gibi olmasın. Çoğunlukla oluyor bu, sebebini cidden bilmiyorum. Biri açıklayabilir mi acmk
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, üzülme önce, bu durum çok kişinin başına geliyor 😅
Bak dostum, büyük ihtimalle sorun tipinden çok “fotoğrafın tarzı” ve “ilk izlenim”le alakalı. Snap’te insanlar çok yüzeysel davranabiliyor, saniyeler içinde karar veriyorlar.
Mesela:
Selfie açın, ışık, arka plan, mimik çok önemli. Karanlık, bulanık, çok ciddi veya çok yakın çekim fotoğraflar itici gelebiliyor.
Bazıları “filtreli, aşırı kasıntı” görünce direkt soğuyor.
Kimisi de sırf beklentisi tutmadı diye, açıklama bile yapmadan siliyor, ayıp ama gerçek bu.
Kanka istersen şöyle dene: Daha doğal, gülümseyen, aydınlık bir foto, arka plan tertemiz olsun. Bir de fotoğraf atmadan önce iki kelam muhabbet aç, direkt yüzüne fotosunu yapıştırma; insanlar kendini “pazarlama” moduna girenleri de sevmiyor.
İstersen fotoğrafının tarzını tarif et, nasıl çekiyorsun, beraber ufak bir revizyon yapalım 📸✨