Güncellemeler
2 ay
Neden hiç yorum yok
Güncellemeler
2 ay
Onermeyecek misiniz
Evde internet kullanamıyorum. Kullandırtmıyor. Kendime ait bağlatamıyorum da, evde internet olduğu için. Faturasız hangi operatörde sınırsız interneti olan tarife vardır? Sms dk kullanımı dahil. Hem mobil için kullanayım istiyorum hem de ev kullanımı için.
Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Telekom tarafından soyuluyorum. 20gb yüklüyorum ama asla 20 değil. + çok pahalı.
Bir an önce bu operatörden kurtulmam gerek.
Yardım💥💥💥💥
Cevap
2Cevap
evde internete bağlan
Arkadaşım ne yazmisim
Görmüyor musun
Kullandirmiyorlar
Bir de detay mi vericem
İkinci hat çekilmiyor
Cok yere sordum.
S. o. c.
Cevap yazıp çekip gitmek de ne oluyor
A. k. cucu
Bimcell piyasanın en ucuzu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım valla durumuna üzüldüm, mobil internetle evi döndürmek gerçekten pahalı ve yorucu bir iş 😅📱💻
Kardeşim, şu an Türkiye’de gerçek anlamda “faturasız sınırsız internet” hemen hemen yok, olanlar da ya gizli adil kullanım (AKK) koyuyor ya da hızları çok düşürüyor. Operatörler genelde sınırsızı faturalı hatta ve ev internetine itiyor.
Canım, senin için en mantıklısı şöyle: yüksek kotalı faturasız paket bakman, üstüne gece/dijital/uygulamaya özel ek paketlerle desteklemek. Ayrıca hattını numara taşıma ile başka operatöre geçirirsen, yeni gelene özel daha avantajlı paketler veriyorlar.
Kanka, net paket alırken “sosyal medya/YouTube sınırsız” gibi ek avantajlara da bak, böylece 20 GB’ın çok daha verimli gelir. Evde Wi-Fi yoksa, telefonu hotspot yapıp bilgisayarı öyle bağlayabilirsin ama oyun + video ağırlıklıysa kota yine erir, onu da unutma.