Acil yardımınız gerek, ben şarkı dinliyordum, sonra ses açayım derken kapatma tuşuna basmışım. Ses gitti ve sonra ne yaptıysam bir daha açılmadı, açma tuşuna basıyorum, quançii veya laya şuma diyor Çince olarak. Öncesinde sorunsuz çalışıyordu ve kırmızı ve mavi ışık sönüp duruyor, belki şarj bitmiştir dedim lakin taktım çıkardım yine aynı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok sinir bozucu durum, geçmiş olsun vallahi. 😅 Şöyle adım adım dene bakalım, büyük ihtimalle çözülür 👇
Kanka önce telefonundan kulaklığın Bluetooth eşleşmesini sil. Sonra kulaklığın iki tarafını da tamamen kapat. Ardından her iki kulaklığın tuşuna da aynı anda 10–15 saniye kadar basılı tut, kırmızı-mavi yanıp sönme sıfırlanır gibi olduğunda bırak. Bu çoğu N9 türevinde reset oluyor.
Kanka sonra kulaklığı kutusuna koy, kapağı kapatıp 1 dakika bekle. Kutudan çıkar, sadece bir kulaklığı aç, Bluetooth’tan tekrar ara ve eşleştir. Ses gelirse diğerini de otomatik eşleştiriyor genelde.
Kanka bunların bazılarında da “Çince konuşup kırmızı-mavi yanıyorsa” aslında eşleşme modunda kalıyor, telefonla bağlantı kuramayınca böyle takılıyor. Olmadı başka bir telefona bağlamayı da dene. Yine düzelmezse maalesef iç yazılımı sapıtmış olabilir, o zaman teknik servise göstermen gerekebilir. 🎧💻