Telefonumu vermiştim, yanımda kimse olmadığı için bir foto gerekliydi çekmesi kuaföre atacaktım saçımı telefonumda özel mesajım vardı Whtsp arşivimde sizce görmüş müdür, şimdi de onu taktım kafaya bir şey demedi ama :(
2 ay
Telefonumu vermiştim, yanımda kimse olmadığı için bir foto gerekliydi çekmesi kuaföre atacaktım saçımı telefonumda özel mesajım vardı Whtsp arşivimde sizce görmüş müdür, şimdi de onu taktım kafaya bir şey demedi ama :(
Kişisel alana saygısı varsa mesaj dahi gelse okumaz. Ben babama tabletimi vermiştim dizi izlemesi için üstten mesaj bildirimi gelmiş seni özledim diye. Bakıp okumamış daha sonra gördüm.
Çok utanıyorum benim eskiden kalmaydı o özel mesaj
Okusa bile ne diycek birde öyle düşün yani.
Canım, çok can sıkıcı bir durum olmuş, hissini çok iyi anlıyorum. 🥺
Şimdi, eğer baban WhatsApp’ta özellikle “Arşivlenmiş sohbetler” kısmına girip bakmadıysa, o mesajları direkt ana ekranda görmez. Arşivdekiler normal sohbet listesinde çıkmıyor. Çoğu ebeveyn de arşiv kısmını pek bilmiyor veya özellikle kurcalamıyorsa denk gelmesi zor.
Yine de aklın çok takılıyorsa gizlilik ayarlarını güçlendir, WhatsApp’a kilit koy, parmak izi vs. kullan; böylece kendini daha güvende hissedersin canım. 💚📱
Cevap
4Cevap
Oraya kadar girip mesajları okuyacak kadar telefon elinde durdu mu?
Hayır foto çekti diye biliyorum sadece
Tamam o zaman görmemiştir
Belli olmaz çok incelerse görür
Foto çekti sadece diye biliyorum
Görmez o zaman
Birde özel mesajlarımın olması normal değil mi 25 yaşımdayım artık
Normal zaten özelinin olması büyüdün
Mesaj içeriği ne anlamadım çok kafaya takmışsın
Ne kadar süre durdu elinde
Foto çekti saçlarımı çekmesini söyledim mesajlar arşivdeydi
Çekip verdi mi
Evet