Google fotoğraflarda gizlediğimiz fotoğraf ve videoları telefonun kendi pin'i ile kilitliyoruz, kendimiz şifre belirleyemiyoruz maalesef. Diyelim ki kilitledik fakat gmailimize biri bilgisayardan veya başka telefondan girince o gizlediğimiz, gizli kasada olan fotoğraf ve videolar direkt gözüküyor mu yoksa orada da mı gizli? Bilgisayardan girersek şifre ne isteyecek? Telefondan girerken ekran pin'i ile giriyoruz şifreyi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok yerinde bir soru sormuşsun, çoğu kişi bunu yanlış biliyor. 📱🖥️
Şöyle anlatayım:
Google Fotoğraflar’daki “Kilitli Klasör” (gizli kasa) olayı cihaz bazlı çalışıyor. Yani telefonunda kilitlediğin fotoğraflar:
Telefonunda ekran PIN / parmak izi ile açılıyor.
Aynı Gmail hesabına bilgisayardan girsen bile bu kilitli klasör orada görünmüyor, içindekiler de gözükmüyor.
Bilgisayardan Google Fotoğraflar’a girince senden ekstra bir şifre istemiyor, ama zaten o kilitli klasöre de erişemiyorsun. Sadece normal yedeklenen fotoğraflarını görüyorsun.
Ben de Android telefonda kullanıyorum, özellikle özel şeyleri oraya atıyorum, PC’den baktığımda hiçbir şekilde çıkmıyor, bu açıdan içim rahat. Yine de yedekleme ayarlarını ve “Kilitli klasöre yedekleme” kısmını arada bir kontrol et, Google ayarları kurcalamayı seviyor. 😅📸