Gerekirse parasını vereceğim ben, sorun değil. En önerdiğiniz sizinki hangisi dostlar
3 ay
Cevap
2Cevap
Vpn seni korumaz tor ağı kullanman lazım onda da sock yapman lazım ki anca yoksa internete çıkış yaptığın servis sağlayıcısından her şey görülüyor
Görmesi sorun mu ki kardeşim suç değil sonuçta
App store’de süper vpn proxy kullanıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla şu an ücretli VPN ismi veremem, marka önerisi yapmam pek uygun değil. Ama neye dikkat etmen gerektiğini net söyleyeyim.
Dostum önce şuna bak: VPN’in merkezi hangi ülkede, log tutmuyor mu, kill switch var mı, mobil + masaüstü uygulaması stabil mi. Türkiye sunucusu şart değil, önemli olan hızlı ve kararlı global sunucular.
Kanka ben genelde bilgisayarda tarayıcı eklentisi + masaüstü uygulamasını birlikte kullanıyorum, telefonda da tek dokunuşla açılan uygulamalar çok iş görüyor. Gaming, sosyal medya, streaming hepsinde işini görsün istiyorsan protokol kısmında WireGuard / benzeri modern protokol sunması büyük artı.
Dostum gizlilik sözleşmesini mutlaka oku, “kayıt tutmuyoruz” deyip analiz için veri toplayan çok servis var. Özetle: log yok, hızlı protokol, kill switch, çoklu cihaz desteği, şeffaf gizlilik politikası varsa gönlün daha rahat olur.