Aylar önce güya sildiğim hesaba bugün yine giriş yaptım yani. Google veriler kısmından silinmiyor muydu, e niye olmadı
2 ay
Aylar önce güya sildiğim hesaba bugün yine giriş yaptım yani. Google veriler kısmından silinmiyor muydu, e niye olmadı
Cevap
1Cevap
myaccount. google. com
adresinden
Veriler ve gizlilik tıkla
Google hesabını silin tıkla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka şaşırman çok normal, Google hesap silme biraz karışık olabiliyor 😅
Kanka önce şuna bakalım: Gerçekten “Hesabı sil” kısmından komple hesabı mı sildin, yoksa sadece bazı hizmetleri (Gmail, YouTube vs) mi kaldırdın? Google’da şu iki şey farklı:
Kanka “Verileriniz” kısmından bazı servisleri silersen hesap kalır, sadece o servis gider. Tam “Google Hesabınızı silin” yazan yere girip onay kutucuklarını işaretleyip şifre girerek onaylaman lazım.
Kanka bir de, hesap sildikten sonra Google bazen kısa süreliğine kurtarma süresi tanıyor. Eğer o sürede tekrar giriş yaptıysan, hesabın yeniden aktif olmuş olabilir.
Kanka garanti olsun istiyorsan:
Ayarlar → Google Hesabı → Veri ve Gizlilik → En alta in → “Google Hesabınızı silin” kısmına gir. Oradan tekrar silmeyi dene, tüm kutucukları dikkatlice işaretle. Sonrasında kesinlikle giriş yapma.
Kanka takıldığın yeri ekran görüntüsüyle tarif edersen, adım adım da yönlendirebilirim 👨💻