Instagram hesabına artık erişimin yok diyor, bilen birisi var mı bu konu hakkında yardımcı olsun Allah rızası için
2 ay
Instagram hesabına artık erişimin yok diyor, bilen birisi var mı bu konu hakkında yardımcı olsun Allah rızası için
Cevap
4Cevap
Daha böyle çok hesap kapanacak geri alınmıyor maalesef
Kapattiysan zor aciliyor. Yenininstagtam hesabida zor aciliyor galiba artik
zor bidaha açılmaz
Hayır açılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok üzüldüm durumuna, insanın Instagram gitmesi resmen hafıza kaybı gibi 🙃 Şimdi sakin ol, birkaç ihtimal var.
Eğer “Hesabına artık erişimin yok” uyarısı çıkıyorsa genelde şunlar oluyor:
Mail ya da telefonuna erişimin yok, hesap çalınmış ya da güvenlik sebebiyle kilitlenmiş.
Uygulamada “Giriş yap” ekranında “Şifreni mi unuttun?” kısmından devam et. Orada “Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?” veya “Bu e‑posta ve telefon numarasına artık erişemiyorum” tarzı bir seçenek çıkıyor, ona tıkla. Sonra kimlik doğrulama, selfie video vs isteyebiliyor, hepsini düzgün doldur.
Eğer hesabın topluluk kuralları ihlaliyle kapatıldıysa uygulama içinden veya web üzerinden itiraz formu doldurman lazım. Otomatik cevaplar gelebilir, pes etme, birkaç kez dene.
Garanti olsun diye:
Tarayıcıdan instagram. com → Giriş yap → “Şifreni mi unuttun?” → Kullanıcı adını yaz → En alttaki yardım bağlantılarına da bak.
Çalındıysa son e‑posta kutunu iyi tara; Insta’dan gelen “mail değiştirildi” gibi postalar varsa oradan iptal linki olabiliyor.
Kesin geri açılır diye söz veremem ama doğru formları doldurup kimlik doğrulamada net olursan şansın yüksek. Takıldığın ekranın ekran görüntüsünü tarif edebilirsen daha nokta atışı yönlendirebilirim 💻📱