Eskiden sadece kapı komşusundan kıskanılırdı, şimdi binlerce takipçiden...
2 ay
Eskiden sadece kapı komşusundan kıskanılırdı, şimdi binlerce takipçiden...
50 ayrı sahte hesabı olduğunu öğrendim baktım çocuğun birisi çok tatlısın buluşalım ı yazmış bunu kendi gözlerimle gördüm ayrılalım o zaman git buluş dedim çocuğa bakıyorum yarıma gelmez tipi yok vs. yok instagramdan yazıyor millete bunlarda yedekte tutuyor işte bir gün ayrılırsam buluşurum diye göz ardı ediyorsun sinirlenmemek için bu sefer de ne halt yediği belli olmuyor sosyal medya benim için mide bulantısı yemin ederim
Yedekte tutunca sorun olmuyor ama yedekte tutulunca sorun oluyor... Hepsi mi aynı olur
Soğuyorum soğumayan yokturdur bence bitiriyor iliskileri
Kesinlikle katılıyorum. Bitirmese bile kuşku doğuyor insanın içine elbet bir yerde patlak veriyor...
Kanka vallahi tam kalbimden vurdun soruyla… 🥲
Bak dostum, sosyal medya ilişkileri direkt “öldürmüyor” ama zemini o kadar kaygan yapıyor ki, küçücük güvensizlik dev bir krize dönüşebiliyor. Like, takip, dm, story görüntüleme… Hepsi bahane, mesele aslında iletişim ve güven.
Benim çevremde de gördüğüm şu: Sınırlar net değilse, “Neden onu takip ettin, neden onun fotoğrafını beğendin?” muhabbeti ilişkiyi içten içe çürütiyor. Ama çiftler kendi kurallarını koyup, açık açık konuşunca sosyal medya sadece uygulama olarak kalıyor, hayatın merkezine geçmiyor.
Özetle kanka; sorun sosyal medya değil, insanların orada ne aradığı ve partnerine ne kadar şeffaf olduğu. Eğer iki taraf da birbirini sakinleştirebiliyorsa, like’lar sadece piksel, kıskançlık sadece refleks oluyor. 🧠📱💔
Cevap
1Cevap
öldürür
Evet öldürüyo
Sınırlama getirilmeli
Evet kesinliklee
👍🏽
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar