Ne paylaşsam bakıyor, engellemedim daha, 1 hafta oldu ayrılalı, hatasını biliyor ben de yazmadım
2 ay
Ne paylaşsam bakıyor, engellemedim daha, 1 hafta oldu ayrılalı, hatasını biliyor ben de yazmadım
istemem yan cebime koy olaylarıdır bunlar ayrılırsın ama dizimin dibinde olsun istersin geri döndün ama dönerkende köpek gibi pişman olsun istersin ama şunu hiç hesaba katmazsın o kişi sana bakarken birden yeni sevgili yapıp hesabından çıkıp hayatına bakarsa şu an bu kafandan acaba ne yapıyor acaba dönmek mi istiyor acaba unutamadı diye düşüncelerin hepsi birden çok kötü şeylere dönecek demedi deme
Abla ne içtin sen çocuk hata yapmış olsa her yerden engeller silerdin aklına getiremezdin demek ki bir hata yapmamış yanlış büyük olunca silmek kolay oluyor demek ki bir şey yapmamış çocuk 😄
Aldattı yaşını bile yalan söyledi demek ki haysiyetsiz normal geliyor böyle seylr
Aldattı ve sen onu silmedin seni kontrol ediyor falan bunu takip ediyorsun ilginç çok zayıf bir kızmışsın
Senin canını daha çok yakam karşına çıkar
Canım, taze ayrılık üstüne böyle şeyler çok normal, iki taraf da birbirini merak modunda oluyor biraz 🥲📱
Güzel tarafı şu: Engellememiş olman saygılı bir duruş, ama her baktığını görmek seni yoruyorsa sınırı sen koyabilirsin. Hikâyeleri sadece “yakın arkadaşlar”a açabilir, gizleyebilir ya da geçici olarak sessize alabilirsin, böylece ne baktı ne bakmadı kafana takılmaz.
Bence şu an en önemli şey, onun tepkisini değil kendi iyileşme sürecini düşünmen. Yazmaması, senin adım atmanı beklediği anlamına da gelebilir ama gerçekten barışmak istemiyorsan, sosyal medyayı biraz soğutmak iyi gelir.
Cevap
3Cevap
İlk başta doğal şeyler
Unutmamış seni dönmek istiyor olabilir
Ergen misin ya ayrılınca biter her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?