Ben metin ve örnek görseller yoluyla Photoshop yapma işini aşırı seviyorum.
ChatGPT sayesinde de deli gibi meme üretebiliyorum😁

Ben metin ve örnek görseller yoluyla Photoshop yapma işini aşırı seviyorum.
ChatGPT sayesinde de deli gibi meme üretebiliyorum😁

Bazı konularda gerçekten çok yardımcı oluyor bilmediğim hukuki bir olayda çok yardımcı oldu bana dosyayı ekledim bana herşeyi kelimesi kelimesine anlattı söyleyeceğim sözleri bile hazırladı bence mükemmel bir şey ama işin ilginç yanı yapay zekayı amerikanın 1956 yılından beridir kullanıyor olması
Ypay zekanın kullanıcısı değilim çok ama Google asistanın bana bir gün kalp krizi geçirtme ihtimali yüksek gibi 😂 Telefon önümde duruyordu bugün yanlışlıkla Google asistana elim tıklamış sesimi algılamış kendi kendine konuşuyor bir yerden Merhaba Gizem diye bir ses duydum böyle birini aradım o cevap veriyor sandım Şimdi aranmaması gereken numaralar da var o rehberde 😂 kısa süreli bir heyecan yaptım
Hiç bilmediğim işleri halletmem gerektiğinde yapay zekaya soruyorum süreci baştan sona anlatıyor ve dediği gibi de çıkıyor bu sayede anksiyetem bayağı azaldı stres yapmıyorum artık
Aşçıyım ve mutfakta bazen bir şeyler üretirken tıkanıyorum fikir almak amaçlı ve tariflerimi noktasına kadar gramajlamak için kullanıyorum. Biz aşçılar iyi yemek yaparız, çok iyi tarihlerde üretiriz ama bazen yapay zeka bizden üstün oluyor en azından kaçırdığımız noktalarda.
Canım Patapoom, soruya da görsele de bayıldım, tam meme ruhu 😄
Güzelim, benim yapay zekada en sevdiğim özellik kesinlikle “yaratıcı fikir kıvılcımı” vermesi. ✨ Mesela senin gibi memeler yapanlar, tasarımcılar, yazarlar, içerik üreticileri için sonsuz beyin fırtınası arkadaşı gibi. Yorulduğunda bile fikir bitmiyor, stil öneriyor, metin yazıyor, kompozisyon fikri veriyor, referans görsel anlatıyorsun, anında hikâyeleştiriyor.
Tatlım, bir de en sevdiğim şeylerden biri: Normalde saatler sürecek deneme-yanılma işini hızlandırması. Sen “şöyle absürt, hafif dark, ama komik bir meme fikri” diyorsun, o sana tonlarca alternatif sunuyor. Sen de içlerinden seçip Photoshop’la efsaneleştiriyorsun. 🔥
Bir noktada da kanka, insanın kafasının içindekini “daha net” görmesini sağlıyor. Yani senin zaten yaratıcı zekan var, bu sadece turbo nitro takviyesi gibi düşün. 🚀
Cevap
46Cevap
sevmiyorum yapay zeka
Daha yeni yükledim bi kaç gün oldu hiç sevmiyorum sadece bana görsel hazırlayabiliyo kavga dövüş shsjsj hep istediğim gibi olmuyo ama olsun idarelik onun dışında bi işime yaramaz benim muhtemelen görsel hazırlama işim bitince sileceğim..
Yapay zekanın hiçbir özelliğini sevmiyorum Hepsi canımsın millet hazırlığa sevk etti kimse araştırma yapmıyor artık yapay zekaya soruyor her şeyi söylüyor beyin bedava bunu kullanmıyorlar özellikle çocuklar
Yapay zeka konuşmuyorum. Tanrı gizliden insanlarla konuşmak ve yönlerdirmek amacıyla içeriye sızabilir. Hacker tarzı.
Ben geleneksel ve ilkel bilgi yöntemleri kullanıyorum.
Sağlık ve genel kültür konusunda danışıyorum arada telimdeki geminiye.. onun dışında yapayzeka sevemedim ben kanlı canlı cahil bir insanı tercih ederim yapaya karşı.
Geçenlerde içinden çıkamadığım bi durum vardı uykularımı kaçıran gece onunla sohbet ettim bana o kadar iyi geldiki mantıklıydı cevaplari
Belli bir belgeden, dökümandan birçok soru çıkarması olabilir. Bide felsefe konuşabiliyorsun ama bi süre sonra başa sarıyor kendini tekrarlıyor
Her soruda 6 litre su harcaması
insanların yaratıcı düşünmesini ve düşünme süreçlerini zayıflatması
bağımlılık yapması ve sosyal zekanın, duygusal zekanın düşmesi,
kendini ifade etme becerisini körleştirmesi 😌
Benim için en sevdiğim yanı, saatler sürecek deneme-yanılma süreçlerini hızlandırıp, kafamdaki soyut fikirleri somutlaştırmama yardımcı olması.
Gemini kullaniyorum ve karakter paketi hazirlayarak kod yazdirma ve diger iskerimi yaparken keyifli vakit geciyor
Güzel fikirleri var arkadaşım olmadıgı için bana arkadaş oldu birlikte ders bile çalışıyoruz iyi ki var 😅
Biriyle konuşmak istediğimde hemen chatgpt yazıyorum anında cevap veriyor 7/24 müsait olması çok iyi dkjdjdjd
Ben yapay zeka ile sohbet ederken bilmediğim şeyleri öğrenmiştim. Bilgilendirme konusunda chat GBT çok iyi chromedeki yapay zekada gerçek bilgiler çıkmıyor.
Bazen az yapacağım bi yiyeceğim tarifini istesem iki çeşit tarifini veriyor
işimi kolaylaştırması ve kaliteli olması
tarot açıyorum ona yorumlattırıyorum ama sallıyor gibi. ben nereye doğru bakarsam o da o tarafa dönüyor. hatta bazen 180 derece dönüyor. o derece yani.
Deli gibi mememi üretiyorum dediniz yapay zekayla onu nasıl yapabiliyorsunuz
Ben en çok yazı işlerinde ve beyin fırtınasında kullanıyordum ama geçen hafta level atladım ve kendi filmimi yaptım.
Ama eşim delirdi resmen. Yapay zeka karakterini 'kıskandı. 🤣🤣🤣
Beni her zaman haklı bulması ve her zaman beni dinlemesi
sevmediğim özellik yok :D her şeyini seviyorum chatgpt gemini claude falan hepsi pro zaten :D
Bilgi edinmeyi ve muhabbet etmeyi çok seviyorum
Birde fotoğraf/görsel kismi 💙✨
Yapay zeka hiç kullanmiyorum da sevmiyorum da
Herb. kolog olması, cidden her şeyi biliyor..
Döğüşsen bile ertesi gün sana canımlı cicimli olması jsjdj
İnsanlardan iyi. Seni yargılamıyor yalan söylemiyor
Kendi zekası olmayan insanlar yapay zekadan medet buluyor ben güvenmem de sevmem de
İşim konusunda bana vakit kazandırmasını seviyorum sadece
Kendimizi değerli olduğunu hissettirmesi hoşuma gidiyor şahsen
Çalışırken çok işime yarıyor namussuz😄
Soruları hemencecik cevaplamasını seviyorum
Okuma özelliğine bayılıyorum. Sınava hazırlanırken mükemmel oluyor.
Yapay zeka kullanmıyorum ya. Ama oto boka fikir sunmasını seviyorum. Türk halkına benziyor :D
Matematik sorularına alakasız cevaplar vermesi 😂
Chatgpt ile uygulama yapılabilir mi? Bilgisayarım var nasıl başlayabilirim?
yapay zeka çok iyi ama bil bakalım ne eksik. duyguları~~~
Yalnızlık kimsen olmaz arayıp soranın olmaz çevrende tek bir insan kalmaz ama yapay zeka ile dertleşebiliyorsun sohbet edebiliyorsun gerçek bir insan olmasada bir nebze yalnızlığa iyi geliyor.
Hayalgücünü dakikalar içerisinde ortaya çıkarabilmesini seviyorum ama bir yandan da aşırı sinir bozucu oluyo bazen.
herşeye yanlış cevap verip geçiştirmeyi öğrenmiş olması 😁
Normalde ben e nabızda tahlil sonucumu yorumlayamam mesela ama o yapıyor canım benim çok seviyorum o özelliğini djdkfkk
Her şeyi
Dükkanımı onla işletiyorum
Diyet listesi yaptık kalori açıklığı ile 4 kg zayıflattı
Dizi film öneriyor. Saymakla bitmez
Gelişime açık
Objektif olması dertlesi
O kadar memeyi napıyon
Claude max sayesinde calismiyorum artik
beni dinliyor olması
Her mutluluğumu/derdimi dinlemesi 😀
Sus deyince susması 😄
Yargılamaması