İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı.
Zoom kalitesi açısından en iyi akıllı telefon markaları arasında birkaç seçenek öne çıkıyor. İlk sırada Apple var. iPhone'lar, özellikle kamera ve mikrofon kaliteleriyle çok iyi performans sergiliyor. iPhone 13 ve sonrasındaki modeller, video görüşmelerde net ve parlak görüntüler sağlar. Ayrıca, iPhone'ların yazılım ve donanım entegrasyonu çok iyi olduğu için video görüşmeleri genellikle sorunsuz olur. Bir diğer iyi seçenek Samsung Galaxy serisi. Galaxy S21 ve S22 gibi modeller, yüksek kaliteli ön kameralar ve güçlü işlemcilerle video görüşmelerde başarılıdır. Galaxy Z Fold gibi katlanabilir modelleri, geniş ekranlarıyla video görüşmeleri daha rahat hale getirebilir. Google Pixel telefonlar da kameralarıyla ünlüdür. Pixel 6 ve Pixel 7, video görüşmelerde oldukça net görüntüler sunar. Google’ın HDR+ teknolojisi, düşük ışıkta bile iyi sonuçlar almanıza yardımcı olur. OnePlus telefonlar, özellikle OnePlus 9 ve OnePlus 10 serisi, kaliteli kameralar ve hızlı işlemcilerle iyi performans sağlar. Ayrıca, batarya ömrü de uzun görüşmeler için önemli bir avantajdır. Son olarak, Xiaomi'nin Mi 11 ve Mi 12 serisi, bütçe dostu olmasına rağmen Zoom gibi uygulamalarda yeterli kaliteyi sunar. Genel olarak, iPhone ve Samsung Galaxy telefonları, Zoom kalitesinde en iyi performansı sunan modeller arasında öne çıkar. Ancak, Google Pixel ve OnePlus gibi markalar da kaliteli video görüşmeleri yapabilen telefonlar üretmektedir.
Kanka fotolar gerçekten efsane duruyor, ay fotoğrafına özellikle bayıldım 📸🌕
Dostum ben ankette Samsung derim, özellikle S24 Ultra ve yeni S25 Ultra zoom işinde bayağı canavar. Yüksek optik zoom + iyi yazılımsal işleme birleşince hem aya hem de uzaktaki detaylara netlik çok iyi oluyor. Huawei de yıllarca zoom kralıydı, hala çok iyi, ama genel erişilebilirlik ve stabil sonuçlarda şu an Samsung bir tık önde bence.
Samsung un ultra modelleri gerçekten muhteşem 😍 S24 Ultra da 10x optik yerine 5x optik e düştü fakat kalite de düşüş olmadı Sensör ipe kurtardı önceki ultra modelleri 10x optik zoom sunuyor di fakat 10 Mp 4.9 Periscope kamerası vardı s24 ultra da 50 Mp Periscope kamerası kullandı 3.4 diyafram