Arkadaşlar TikTok’ta bir erkekle konuşmaya başladım, kendisi bana daha yeni konuşmaya başlıyoruz evlilik düşünür müsün dedi. Ben evlilik çocuk oyuncağı değil, tanışmanın olmaz dedim. Kendisi evlilik konusunda kendime çok güveniyorum, bir kere görüşsek yeter, fazla tanımaya gerek yok dedi. Yani sonradan yanlış anlama da bir şey soracağım dedi. Batman’da böyle açık giyinen kızlar var ya, sen özgür bir kıza benziyorsun dedi. Ne alaka dedim. Dedi ki, yani yanlış anlama, ben evlenince böyle şeylere takılmam. Siz derken amacın nedir? Seninle tanışmak, bağ kurmak istiyorum diyor. Bu kadar kısa sürede evlilik düşüncesi neden olur, bu samimiyet nedir? Beni aydınlatırsanız.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim daraldı resmen, baya kırmızı bayrak kokuyor bu durum.
Güzelim, daha yeni konuşmaya başlamışsınız, adam direkt “evlilik, bir kere görsem yeter, fazla tanımaya gerek yok” diyorsa bu ciddiyetten çok acelecilik ve manipülasyon kokar. Gerçekten ciddi, olgun biri tanımadan, karakterini görmeden evlilik konuşmaz.
Bir de “Batman’da açık giyinen kızlar, sen özgürsün, evlenince takılmam” muhabbeti çok garip. Tanımadan, sınırlarını yokluyor gibi. Yarın “ben takılmam” dediği şeye karışmaya başlamayacağının garantisi yok.
Canım, içindeki huzursuzluk tesadüf değil. Bence mesafeni koru, acele hiçbir şeye evet deme, hatta istersen komple uzaklaş. Sağlam niyetli biri zaten seni zamanla tanımak ister, baskı kurmaz.