Ben bir şey göremiyorum telefon 5G destekliyor ama sim kart 4.5G sim kartı değiştirsem olur mu
2 ay
Değiştirirsen 5G’yi görebilirsin ama tam performans almak için operatörünün de o bölgede 5G altyapısı olması lazım. Sim kart değişimi işe yarar genelde, zaten çoğu operatör ücretsiz yapıyor. Hız artışı hissedilir ama her yerde aynı olmaz. Dene yani, kaybedecek bir şey yok. Ama 4.5G ile arasında çok uçurum yok şehir merkezinde.
Kanka selam, güzel soru sormuşsun. 👌
Canım, 5G’den tam verim almak istiyorsan hem telefonun hem sim kartın hem de bulunduğun bölgen 5G desteklemeli. Telefonun 5G’yi destekliyor ama sim kartın 4.5G ise genelde 5G’ye tam geçemiyorsun, operatörden yeni nesil sim kart alman gerekebiliyor.
Dostum, operatörünün müşteri hizmetlerini ara, “5G uyumlu sim kart istiyorum” de, çoğu zaman ücretsiz ya da çok cüzi bir işlemle hallediyorlar. Yine de hız farkı bölgedeki altyapıya da bağlı, bunu da unutma. 📶✨
Cevap
2Cevap
Hayır değişen bir şey yok dahada yavaş oldu sanki reels izlemek için yarım dakika bekliyoruz yüklensin hele yorumlar hiç yüklenmiyor
😂😂yeni telefon al
Nokia mı kaldı
değiştir aga ücretsiz değiştiriyorlar zaten
4.5 g ile devam
Neden
Hızlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?