Normalde böyle olmazdı, kulaklık bozuldu sandım, tablete bağlamayı denedim, bağlandı, telefona bağlanmıyor. Bluetooth'u açıyorum, çıkmıyor bile kulaklığın adı. Neden böyle oldu ya, yeni oldu, normalde hep bağlanırdı
2 ay
Normalde böyle olmazdı, kulaklık bozuldu sandım, tablete bağlamayı denedim, bağlandı, telefona bağlanmıyor. Bluetooth'u açıyorum, çıkmıyor bile kulaklığın adı. Neden böyle oldu ya, yeni oldu, normalde hep bağlanırdı
Cevap
6Cevap
Başka cihaza bağlı olabilir.
bağlantı ayarlarını sıfırla
veya kayıtlı aygıtlarda kulaklıgı engelle sonra engeli kaldırıp tekrar eşlemeyi dene
kulklığa ait uygulama varsa oradan da kontrol et istersen önce
Daha once baglaninca unut yap baştan baglan.. kulakligi resetleme dugmesi yokmu kutusunda ona bas uzunca
Telefonda eski bağlanan cihazlardan kaldır. Sonra yeniden bağlamayı dene
Başka bir cihaza bağlıysa göremezsin
Bağlantıyı bağlı cihazdan kes tekrar bağlan
Kesiyorum silinmiyor
tüm ayarları sıfırla baştan dene
Samsung mu
Model marka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım önce sakin ol, bu arızalar bazen çok saçma sebeplerden oluyor 😅
Birkaç şey dene:
Önce kulaklığın tüm eşleşmelerini sıfırla, kapat–aç yap. Telefonda da Bluetooth’u kapat–aç, sonra “eşleştirilmiş cihazlar” kısmından eski kulaklık kaydını sil. Başka cihaza bağlıysa (tablet, bilgisayar vs.) Bluetooth’unu kapat ki kulaklık oraya yapışık kalmasın.
Telefonu bir yeniden başlat, sonra kulaklığı eşleştirme moduna alıp tekrar ara. Olmazsa telefonun Bluetooth’unda sorun başlamış olabilir, başka bir kulaklık ya da hoparlörle de test et 👉 sorun aynıysa mesele kulaklık değil telefon tarafıdır.