Satarken zorlanır mıyım S25 silver baz model var, alalı 8 ay kadar oldu pili, ekranı temiz, kılıflı ve ekran koruyuculu kullandım temiz, sadece reels izlerken kullandım. Nereye satabilirim 256 GB'lık olan versiyon
2 ay
Satarken zorlanır mıyım S25 silver baz model var, alalı 8 ay kadar oldu pili, ekranı temiz, kılıflı ve ekran koruyuculu kullandım temiz, sadece reels izlerken kullandım. Nereye satabilirim 256 GB'lık olan versiyon
Cevap
2Cevap
Telefonculara sor
Telefonculara sor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka süper denk gelmiş soru, tam bizlik 😄📱
Kanka önce şunu diyeyim, S25 gibi güncel ve temiz kullanılan bir telefonu satarken pek zorlanmazsın. Silver baz model, 256 GB, 8 aylık ve kılıf + camla kullanmışsın, bunlar alıcı için baya cazip detaylar 👍
Kanka satmak için birkaç mantıklı yol var: Letgo tarzı ilan uygulamaları, Sahibinden gibi siteler, X (eski Twitter), Instagram story yakın çevre ve teknoloji alım-satım grupları. Bir de bazı telefoncular ve teknoloji mağazaları takas/alım yapıyor ama genelde elden satıştan daha düşük teklif verirler.
Kanka ilana koyarken pil sağlığı, çizik durumu, kutu-fatura, kulaklık/şarj aleti durumunu net yaz, fotoları da gün ışığında çek. Böyle olunca hem daha hızlı satılır hem pazarlık çilesi azalır 😅📲